Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2021 01:12 - ИСТИНАТА ЗА ЕМАНЮЕЛ МАКРОН
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 1620 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageТъкмо реших, че ще приключа с тази тема, когато от Лондон долетя вест от Париж (не е парадокс):
„Президентът Макрон е изправен пред твърдения, че е уволнил началника на държавната радиогрупировка, защото му дотегнало от слуховете, че са имали любовна афера.
Тази седмица [29 януари – 4 февруари] Висшата аудиовизуална комисия (CSA), френският орган, отговарящ за разпространението на радио-телевизионна информация в ефир, уволни 41-годишния Матьо Гале като председател на “Radio France”. Официално, той беше освободен поради обвинение в корупция и глобен с 20 000 евро (17 500 паунда), заради договор с консултантска фирма, собственост на един от неговите приятели.
Но бивш френски министър на културата е потвърдил, че обвинението е било само претекст за центристкото правителство на г-н Макрон да отстрани Гале от важния пост, с цел да потуши упоритите слухове.
Фредерик Митеран, културен министър при президентството на Никола Саркози и племенник на покойния президент Митеран, заяви, че те са довели до освобождаването на г-н Гале. „Той стана досаден“, сподели г-н Митеран. – „Мисля, че това е политическо уволнение. Съществува силно съмнение. Смятам, че този тотално фалшив слух… дразнеше президента.“
„Може да се добави“, допълни той, – „че играеха против него.“
По време на кампанията преди миналогодишните президентски избори социалните медии бяха наводнени от спекулации, че папарашки фотограф е заснел компрометиращи снимки на г-н Макрон с г-н Гале в някаква гора. Г-н Макрон отрече да е обратен или да е имал връзка с г-н Гале. „Брижит (неговата съпруга) споделя живота ми от сутрин до вечер. И няма да плащам за това!“, рече той по време на кампанията.
„Ако по време на вечери в града хора ви казват, че водите двоен живот с Матьо Гале, то трябва да са видели моя холограма, която е избягала. Не може да съм аз“, заяви той. Г-н Гале обяви, че е жертва на политически заговор. И че правителството е оказало натиск върху CSA да прекрати договора му, независимо от факта, че под неговия надзор броят на слушателската аудитория на държавното радио е нараснал.
Но той никога не свърза публично своето уволнение със слуховете за любовна афера с г-н Макрон.“
Какъв е моят коментар? Елементарен за ерудираните хора.
Еманюел Макрон се появи от нищото и връхлетя като метеор във френската политика. Разбира се, така изглеждаше. Скоро се разбра, че е минал през различни управленски нива в банка на „светото семейство“ Ротшилд.
„Ще му дадем усещане за време“, писаха в парижката медия “L’Obs”, днешен вариант на известния някога седмичник “Le Nouvel Observateur”. – „Макрон става търговски банкер през септември 2008 г., точно десет дни преди рухването на “Lehman Brothers”. Младежът е само тридесетгодишен, а независимо от възходите и паденията на финансовата криза неговият прякор е “Mozart de la finance“. Макрон е един от онези шлифовани емайли, които бързо се изплъзват от привлекателните частни роли, та вместо с тях да продължат на административни и министерски служби. След като завършва l’Ena (Ecole nationale d’administration),[32] той прекарва няколко години в “l’Inspection” (gйnйrale des Finances), докато успее да привлече положителното благоволение на Жак Атали, който ще го препоръча на Франсоа Енро, дясната ръка на Давид дьо Ротшилд.
Макрон се присъединява към “Rothschild & Cie”, която е, заедно с конкурентната си “Lazard”, първообразът на инвестиционна банка. Намъквате се сред лидерите, преди да изкачите стълбата, с първоначален стаж с компютърната програма PowerPoint и таблиците на Excel, и с безкрайни нощи в потискащи кабинети? „Анализатор“, „управител“, „заместник-директор“, сетне „директор“, „изпълнителен директор“ и „съдружник“. Години са необходими за достигане на светия Граал.“
Не и за нашия съвсем млад герой. Той има зад гърба си „Франсоа Енро, дясната ръка на Давид дьо Ротшилд“. И личните му препоръки пред господаря. Остава само да прояви търпение и да чака. Такава е съдбата на вербувания лакей. А как са го приклещили, за да го рекрутират? Усетили са характеропатията му – дефектите на неговата „нежна“ личност: или болезнено амбициозен кариеризъм, или банална педерастѝя. И двете – напълно достатъчни, та ловките рибари на Ротшилдови, ловящи души, да го хванат в мрежите си.
Изникнал внезапно, почти непознат във френските политически кръгове, какво остава за европейските и световните, Еманюел Макрон изигра блестящо ролята на дисидент. Заяви несъгласието си с настоящето състояние на нещата. И огласи намеренията си да обяви бунт срещу системата.
За година и половина му регистрираха партия, направиха го популярен и накрая го назначиха за наемател на Palais de l’Йlysйe – резиденцията на президентите на Петата френска република, силно наподобяваща монархия. Обаче такава, в която кралят не се вижда. Само влиянието му се усеща, но от малцина по-чувствителни и запознати с политиката.
И ето ви го le rйvolutionnaire qui mettez la couronne d’йtainsur sa tкte. Истинската корона е върху друга глава, скрита зад кулисите на политическия и икономическия живот.
Не ще престана да напомням неща, които са познати на редовните читатели. Понеже човек е склонен да забравя, а е добре да бъдат запомнени. Не забравяйте изводите на Григорий Климов след повече от половинвековните му занимания с психологическо-социологически изследвания – дегенерологията, висшата социология, в рамките на специален свръхсекретен проект на ЦРУ:
„Работата е в това, че всички тези революционери – това по правило са всякакви психопати, психотици и невротици, които са задвижвани не от любовта, равенството и братството, за които всички те крещят, а от тъмни фройдистки комплекси, където комплексът за власт е главната движеща сила.“
Практически всички световни вождове имат ярко изразен вроден комплекс на властта. По правило той представлява резултат от потиснат садизъм, който, на свой ред, е свързан с латентен хомосексуализъм. В края на четиридесетте и началото на петдесетте години комплексът на латентната хомосексуалност на Ленин („Комплекс на вожда“) беше изучаван старателно и подробно от ЦРУ. Кодовото название на тези строго засекретени научни изследвания беше „Харвардски проект“. Тъкмо там, работейки в групата на изследователите по „Харвардския проект“, за пръв път се запознах с тази тема.
Всяка добре организирана група от хора, притежаващи знания по тази забранена тема, може да намира и да издига във властта бъдещи лидери, както пешки в шахматната игра. От само себе си се разбира, че вождовете на дегенеративната секта, добре опознали този проблем върху своите собствени кожи, и практикуващи тази игра вече няколко хиляди години, имат гигантско преимущество над онези, които играят без знания, без подготовка, и на всичко отгоре – на сляпо.
Всички виждаме по телевизора как 5-6 якички санитари не могат да се справят, да овладеят един хилав умопобъркан. Енергията, произвеждана от тези безумци, е най-добрата илюстрация за това, каква наистина непреодолима енергия притежава полунормалният садистичен изрод, обладан от жажда за власт.
Тези хора са като оръжия за масово поражение.
В настоящия момент мнозина вече познават конструктивните принципи на атомната бомба, но само ограничен кръг посветени имат знания и умения, необходими за производството на ядрено оръжие. И, което е не по-малко важно, биха могли да отправят една ядрена бойна глава в целта, използвайки я за разрушаване на държавни структури.
Същото се отнася за знанията в областта на висшата социология [дегенерологията]. Обаче, дегенератите са по-ефективни при разрушаването на страните, отколкото ядреното оръжие. Те са почти толкова ефикасни (но едновременно и толкова опасни), колкото биологичното оръжие.
Като правило, дегенератите ненавиждат нормалните хора. Тъй като „дяволът не може да обича и не обича онези, които обичат“.
На мерзките изроди им доставя садистично удоволствие да наблюдават, как един полубезумен лидер-извратеняк, поставен от тях на власт в една държава, тръгва на война с друг полубезумен садистичен извратеняк, също поставен от тях на власт, начело на друга държава. А милиони и милиони нормални хора загиват. При това – за забава, развлечение и садистично удоволствие на тези лидери на дегенеративната секта.
Искате да ме запитате как се прави това? Това се прави чрез масонството.
Масони, илюминати, ротарианци и така нататък (нашето име е легион, защото сме много – му отвърнали бесовете), всичко това са клубове, където дегенератите внимателно наблюдават поведението на възможните кандидати. И при потвърждение за наличие на силни хомосексуални наклонности, започват активно да ги издигат нагоре към лостовете
на властта.

- https://diagnosa.net/ image



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 901797
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031