Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2020 19:07 - ДВА ТЕЖКИ ВЪПРОСА НАСМИТАТ СКОПСКИТЕ ИЗМАМНИЦИ И ОСМИВАТ ЛЪЖИТЕ НА МАКЕДОНИЗМА Автор: shtaparov
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 204 Коментари: 0 Гласове:
3



ДВА ТЕЖКИ ВЪПРОСА НАСМИТАТ СКОПСКИТЕ ИЗМАМНИЦИ И ОСМИВАТ ЛЪЖИТЕ НА МАКЕДОНИЗМА
Автор:
shtaparov
ДВА ТЕЖКИ ВЪПРОСА НАСМИТАТ СКОПСКИТЕ ИЗМАМНИЦИ И ОСМИВАТ ЛЪЖИТЕ НА МАКЕДОНИЗМА


    Тази тема е своеобразно продължение на статията „Неудобен въпрос нанася смъртоносен удар на македонизма” (http://shtaparov.blog.bg/politika/2017/03/16/neudoben-vypros-nanasia-smyrtonosen-udar-na-makedonizma.1515698),написана преди повече от 3 години. През това време се появи нов смъртоносен за измамниците въпрос:

1.  ЗАЩО ПРЕЗ 1913 И 1919 г. 99,999% ОТ БЕЛОМОРСКИТЕ "СЛАВОМАКЕДОНЦИ" ИЗБЯГАХА ПРИ "ТАТАРИТЕ" В БЪЛГАРИЯ,А НЕ ИЗБЯГАХА ПРИ "СЛАВЯНИТЕ" В СЪРБИЯ?
      image

2. ЗАЩО СЛЕД 1912 г. МАКЕДОНСКИТЕ ДЕЙЦИ НЕ ОТИДОХА ПРИ СВОИТЕ "БРАТЯ СЛАВЯНИ" В СРЪБСКАТА И ЧЕРНОГОРСКАТА АРМИЯ,А ОТИДОХА ПРИ "ТАТАРИТЕ" В БЪЛГАРСКАТА?

               image


  Измамниците в Скопие не могат да дадат смислен отговор на тези въпроси разбира се,и това няма да им е за първи път. Срещу такива въпроси на тях им остава да предприемат една от следните евентуални "мерки":

1. Да се престорят,че не са го чули и видели.
2. Да почнат да "отговарят" с нови лъжи и безсмислици.
3. Да почнат да псуват този,който им задава въпроса и да го обявят априори за "фашист".
4. Да избягат на луната или на планетата Марс.
5. Да осъзнаят истината и да признаят,че са лъгали народа си а ние сме прави.

  Практиката показва,че те най-често пристъпват към първите три варианта а другите два ги прилагат само тогава,когато заиграе тоягата. Параноични мошеници като тях обаче лесно не падат по гръб- ако заиграе тоягата те няма да кажат "Да,вие сте прави!",а ще кажат "Вие сте насилници и фашисти,затова ни биете безпричинно!" Безпричинен бой обаче няма- кой крив и кой прав е друг въпрос но народната мъдрост казва,че битият знае защо го бият!

  Тези ментета имат и друг "резервен" вариант: да се "аргументират" с "народни" песни,в които се пее за "македонци". Такива народни песни обаче няма- проучванията сочат,че всички такива песни от "Македонско девойче" до "Слушай как шумат шумите" до "Македонско девойче" или са с поправен след 1944 г. текст,или не са народни а си имат автори,които са писали по поръчка на титовизма-кретенизма,за да рекламират фалшивата нова "нация" край Вардар. Така ни бяха наложени десетки фалшиви "народни" песни,възпяващи "подвизите" на престъпници като Сандански,Парапунов и пр.врагове на народа,които обичали редовно да го обират,а не да се "борят" за него! В същото време автентични народни песни за истински борци като Даме Груев,Тодор Александров и пр. или бяха забранявани или фалшифицирани,а имената им бяха заменяни с онези на Яне и Никола. Ето текста на една народна песен за Тодор Александров например,която е почти непозната за нашата аудитория и показва за какво става въпрос:

Ето и текста на една народна песен за Тодор Александров:

       image

  Всички песни,в които се споменават думите "македонче", "македонско" или "Македония" и пр.са авторски или с редактирани текстове- "Македонско девойче" е авторска песен от 50-те години на 20 век, "Слушай как шумат шумите" и още много други такива са с подменени текстове за да се изтрие истинското в тях,а да се рекламира фалшивата "македонщина",създадена в най-уродливия й вид чак през втората половина на ХХ век,както указват Британската уикипедия и Британската енциклопедия.

  Титовистите-скудоумци още не могат да осъзнаят,че лъжите на македонизма нямат бъдеще- те ще ритат,ще хапят и ще се мъчат да оцелеят,но Бог ще ги накаже до девето коляно и ще докаже че мракобесите,които мамят цели народи биват наказвани и на този свят и на
онзи!


 



Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19830403
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930