Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2022 08:16 - Благословение над Вестта - дава й се право да поведе войнството и да събере земното изкупление-Съдебната светлина
Автор: elizabethborislavova Категория: Поезия   
Прочетен: 915 Коментари: 7 Гласове:
6

Последна промяна: 16.01.2022 20:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  СВИДЕТЕЛСТВЕНО СЛУЖЕНИЕ – ЯМУРЛУКА

СЛОВО: ЕЗЕКИИЛ, ГЛАВА 37

“И в тоя миг на съдбата свише повеление от Небесата, в пира на тържествата сред Съд велик на небесата, обръщам се към теб, овчарко на стадата, със жезъла единен в ръката. И те обличам в силата на пастирството, в сила на знамения и чудеса, и ти казвам: Събери стадата! Събери стадата до деня на възкресение в преображение на съдба!

И в този миг на съдба навлизаш ти. Всемирна, сред Земята в Езекиилова съдба и събраните жезли два процъфтяват в единство сега! И поведи мъртвите кости ти, възкръснали в Дух Свети, като стадо на съдбата, като един дом на Земята в съдба, Войнство Божие в стана на Израиля! Амин! Алилуя в хвала!

Всемирна Моя си съдба! Всемирна Моя си съдба в единство на жезли два, кривак овчарски на съдба. Кривак овчарски на съдба, Мощ и сила на Войнство в съдба, за велика бран към небесния дом Ханаан! Ханаан! Ханаан! Амин! И в тоя миг на съдбата призвана си на Земята да ти бъде връчен жезълът в ръката! И в тоя миг на съдба да ти покрия плещата с руното овчарско на съдбата. Амин! И като овчарка със стада да те благословя свише от небеса и да ти разреша чрез възкръсналото Войнство от Земя да поведеш стада, изкупената човешка душа. Амин!

И в тоя миг на съдбата, с велико повеление от Небесата, заповяд­вам ти, както Езекиил на Земята, заповядай на умрелите кости: “Облечете се в жили!” И си облечи снага в овчарския яморлук на стада. И събери два жезъла в една овчарска гега за стада. Облечи се в чина “Войнствен” на съдба с могъщия жезъл в ръка, Духа Света, като дар на знамения и чудеса! И навлез във войнствена бран, и поведи стада! И в тоя миг на съдба свише, Дух Святи в сила на знамения и чудеса, влезни и съживи войската! И кат Свещено войнство на велика бран поведи народа избран. Поведи народа избран!

В тоя миг на съдбата, благословена свише бъди, всемирна съдбо, чрез дара на знамения и чудеса сред твоята снага – стража на небеса! Благословена бъди седем пъти по седем свише от Мен, Вседържителя на всемирни съдби, и се приготви за велик поход на съдби, окръжена с Велико войнство небесно на съдба към поход велик на велика бран сред целокупната Земя! Амин! Седем пъти по седем благословена сви­ше от Мен бъди, и дара на знамения чрез сила на Дух Святи в стражеви гърди, Войнство свещенодейно, приеми и в Силна мощ на съдба възкръсни от четирите краища на Земя! Амин!

Благословено бъди, Свещенодейно войнство на възкресителни съдби чрез дара на знамения и чудеса, в Дух Святи се изпълни и поведи великото изкупление към съдби при Архангелска тръба! Амин! Благословено седем пъти по седем в съдби от Мен, Вседържителя на Всемира и чрез дара на Дух Святи приемете сила на възкресение в чудеса и знамения.

В тоя миг на съдбата Аз, Вседържителят Всемирен от Небесата сред Съд велик на приключваща съдба, заявявам: В повторение на съдба яви се ти, Езекиилово изпълнение, чрез стража трети в проявление. Чрез Вест на осветление възкреси в четирите краища на Земята Войнството небесно и го въоръжи със сила на Дух Святи да по­веде стадата към дома на Вашата, всемирен дом, за во век изкупен в съдба чрез Съд велик сред Земя. Амин! Седем пъти по седем благословен бъди, стражо на съдбата и навлезни в Езекиилова съдба чрез жезъла, съединен от два в един. Поведи Великото войнство, възкресе­но чрез Святия Дух и озарено чрез Вест на светлина, за да поведе ка­то овчар стада сред Земя. Амин! Седем пъти по седем благословено свише бъди от Небеса и навлизай, даре на знамения и чудеса в стражева гърда, сред всемирната съдба в стана Израилев в изпълнение и като знамение на възкресение. Развей се над четирите краища земни и формирай Войнствения легион Гедеонов в повторение, и го поведи към велика бран, събран в едно мощно дяло на Израилев стан! Амин!

Благословено бъди седем пъти по седем от Мен, Всемирния Вседържител на всемирни съдби. И от днес със заповед върховна на Съд велик, сила на знамения и чудеса, пламни в нейната гърда и я об­лечи кат овчарка в руно от стадата. И нека процъфти жезълът в единс­тво на гега в ръка и поведе Войнството до Архангелска тръба. И кат ве­лик мощен дар в гърда разтърси основите на земната кора! Амин! Със заповед върховна на върховно изпълнение, чрез Съд велик на употребление, Аз, Всемогъщ Вседържител, в миг Спасител, заповяд­вам чрез дара на знамения и чудеса, облечен в Духа Света чрез Вест на светлина: Разтърсете се, земни гробове, вси Вавилонски окови и из­лез в Мощ със сила, Войнство на съдбата, и зърни лъча на Светлината, и изпълни се с Дух Святи на съдба. И като мощен легион сред Земя по­веди изкуплението на стадата под звука на Архангелска тръба! Амин! Със заповед в разрешение от Съд велик в изпълнение пламни, даре на чудеса и знамения чрез стража на съдбата. И нека чрез дара на зна­мения и чудеса се разтърсят вси църкви като гробове и да възк­ръснат мъртви кости в Духа Света, и кат Войнство се облекат в Мощ, и се явят като Войн с нож!”

“Хвала! Хвала! Хвала! Пеем ние, велики изпълнители във велик миг на съдбата на тържества и отдаваме хвала за великия върховен миг на съдба във велико изкупление сред Земя!“

“Хвала! Хвала! Хвала велика в тоя миг на съдбата със сила и Мощ от небесата, благословен бъди, жезле на съдбата, съединен от два в един в ръката и чрез върховна заповед на Върховен съд в небеса разцъфти се в Дух Святи като дар на Духа Света. И извърши великата мисия на сетно изкупителна съдба сред целокупната Земя. Благословен бъди свише седем пъти по седем в тми по тми в сила Мощ на знамения и чудеса ощ. И извърши сетно волята Моя, като събереш под Знамето си върховно всемирната възкръснала съдба – войска от четирите кра­ища земни. Амин! И приключи ти съдбата на изкупващата се човешка душа! Амин!

Благословен бъди от небеса от Мен, Вседържителя на всемирна съдба и извърши волята Ми сетна в чин “Повторение Езекиилово изпълнение във възкресение”! Възкресение! Възкресение!

А ти, всемирна съдбо, в тоя миг на съдба удостоена бъди сред стана Израилев чрез дара на знамения и чудеса, облечена в Мощ на знамения и чудеса. И прослави името Ми велико в троен Лик в един миг чрез знамение и чудо сред Земя. Амин! Благословена бъди и удосто­ена с велико удостоение на дара на знамения и чудеса в пробуж­дане и събуждане на мъртви кости сред Земя – човеци, заспали на Земя.”

“Поклон! Поклон! Поклон! Хиляди по хиляди пред великия Могъщ Върховен Трон, в изпълнението на приключващи се съдебни съдби, като свидетели и съдии във велик военен процес на съдебно разрешение, заявяваме съдба, че е приключен, приключен! А в тоя миг на изпълне­ние навлизат дарования в изпълнение. И като върховен миг на изпълнение, първия дар на знамение, днес свидетелстваме съдба, че всемирната църковна съдба се облича чрез стража на съдбата и поема съединените жезли два в един – гега овчарска за стада. И приема във формировка Войнството небесно чрез дара на възкресение на Дух Святи, и навлиза в строение за велико употребление на изпълнение сред стана Израилев. И подема велика бран да изведе зърното от хар­ман – душата на изкупление. С поклон велик пред Трона върховен на съдба, покланяме се в пира на тържествата. И свидетелстваме съдба в разрешение и позволение, Ний, велик Съд на изпълнение, че верни са свидетелствените съдби сред Земя и те навлизат в могъщо изпълнение на велико проявление чрез дара на чудеса и знамения.”

“Амин” седем пъти по седем свише в тоя върховен миг от Мен, Върховен Законодател и Съдия. И като печат на потвърждение заповядвам: Пламни, жезле на Духа Света на съдба и съживи мъртвите кости сред Земя и като Войнство облечи ги в сила на Дух Святи, и ги поведи във велика бран на съдба. Амин!

Благословен бъди, Съде върховен на Съдба, че свидетелстваш в разрешение да навлезе дарът на чудеса и знамения във велика Мощ на изпълнение! Амин!”

“Поклон! Поклон! Поклон хиляди пъти по хиляди и тми по тми! Покланяме се ние вси, върховни изпълнители на съдебно разрешители като Велик съд на съдба, че от днес започва въоръжение в снаряжение в дара на Духа Света, сила двойна на изпълнение сред Юда и Израил, в повторение от плътски и духовен във възкресение. И свидетелство свидетелстваме като Велик съд на приключващи съдби, че наградата връчваме на съдба, чрез дара на Духа Света ще пламне блюдото на из­пълнение в чудо и знамение като печат на потвърждение на вси свидетелствени съдби. И в един миг на съдба ще се разнесе Вест на четири­те краища на Земя със скоростта на звука и слуха. Свидетелстваме съдба, че е Малкото възкресение сега! Съдба! Съдба! Съдба! Навлиза малкото възкресение сред Земя във велика съдба! Хвала!”

Екна съдба, разпростря се покровът велик на Отца и забули нейната глава! Екнаха фанфари и тръби и блесна мълния на Дух Святи, и в миг освети жезъла в нейната ръка! Амин! И като дар на зна­мения и чудеса в Навинова съдба, в Гедеонова формировка разтърси цялата Земя като Ерихонска стена! И Войнството поде в свещенодейна бран чрез великия народ избран.

“Хвала! Хвала! Хвала! Пеем ние, всемирни същества, в тоя миг на тържества и всеки миг чакаме да блесне мълния на Духа Света в сила на знамения и чудеса и да разтърси земната кора. Да се развее Знамето на съдбата. Да запее песен Мойсею възкръсналото Войнство в уста! Да се чуе тропот на сила и Мощ сред Земята и да заблее стадо вакло сред полята. Не чрез сила, не чрез крепост, казва Господ, що си ти горо пред Зоровавеля – Духа Мой! Амин!”

“Хвала! Пея велика аз съдба и покланям се пред Трона Върховен на съдба, във велик миг сред Земя, когато капка вяра няма в сърца! И ден и нощ очи ми ронят сълза и потоците шумят кат Йорданската река. Покланям се и пея песен на хвала и молитствам по-бързо да екне песен Мойсею на Войнствения легион, да поведе към велика бран свещения Гедеон!

Пея аз в нощите потайни, унила сред брегове и мигове незнайни, изплаквам пред небе с молитва в уста. Гори ми огън свещен в душа като олимпийска заря. Ден и нощ кипи олтарът на хвали! Молитствам, Боже, помогни, мигът е тържествен! С вяра Авраамова, мъдрост Соломонова, сила Самсонова ни въоръжи да се мъртва кост засрами!

****

А ти, враже лукави, що възнасяш се в съдби, не ще стигнеш небеса, нито трона си ще поставиш сред звездите, за да седнеш и се възцариш в слава и хвала! Защото си мрак, невежество и тъмнина! Аз, всемирна съдба, като невяста, млада годеница, очаквам Жениха свой, царица бъдеща на вечност с Цар на Ново Небе – Земя, в нощите потай­ни пламтят олтарите сияйни, пламъци румени озаряват небеса и чакат върховния миг да се отворят Орионови врата и да блесне мълния съдбоносна, двуострие в Мощ и сила на Духа Света и като Върховен Вожд на съдба да подеме Войнството Си сред Земя!

Покланяме се единни с ухаещи цветя! Покланяме се всички цъф­нали цветя и сплитаме венци за съдбоносни младенци, и чакаме Везни на Урима и Тумима чрез свещенодействие да се яви! Хвала! Поклон! Чрез стража Ти се покланям аз, всемирна годеница Твоя като бъдеща царица, Отцува зеница!

В тоя миг на съдбата молитствам в ден на изцеление аз, нищожен страж като прашец от Земята. О, чуй, Боже, стенание и болка и изпра­ти дара на знамение и чудо сред Земята, и събуди могъщото Си Войнство, и го въоръжи, и чрез него поведи към велика бран на изкупление човешките души! Моля Те, Владико Всемогъщи, Създателю и Законодателю на съдба, докато Зорницата свети и тръбицата Твоя още тръби, надай звук и ни укрепи, със сила могъща въоръжи да можем да посрещнем великия миг на съдба, когато чрез силата на Духа Света, в знамения и чудеса Небе и Земя се тресе и сияйна Мощ на спасение ощ в десницата се яви, като гега овчарска на съдба да блесне жезълът на Дух Святи на чудеса и знамения! Поклон! Поклон! Поклон!”

“И в тоя миг на съдба, в ден на изцеление, извърших свидетелствено служение, а на 12.03.1960 г. в съботно служение на върха на планината, ще се яви знамение във велико удостоение на всемирната съдба чрез дара на знамения, облечена в кожуси два и приеме награ­дите на съдбата чрез млякото на овцата, и поеме пътя съдбоносен, да­ра на знамения и чудеса като Трета петдесятница, в изпълнение на ве­лико проявление, и разтърси основите на Земята в милостна съдба на просветление! Просветление! Просветление!

А ти, малка Моя, не скърби, товарът ти се увеличи, но от днес ве­лика милост на съдба, в тоя миг от небеса, давам ти ръкавица за ръка­та като награда на съдба. И обуй си ръката – сила на Закона в знаме­ния и чудеса! Амин! И в тоя миг на съдба силата на Закона в оправдание, десет заповеди в изпълнение е разрешение съдебно чрез Дух Святи да навлезе в проявление, чрез дара на чудеса и знамения в духовно проявление. Амин!

И в тоя миг на съдбата благословен бъди свише от Небесата, Законе на правда в съдба, създаден като Закон на правда в съдба. И днес прие сила двоя Духа Света. И подеми си път на изпълнение в мо­гъща Правда на просветление като образ Трети на изпълнение Мой, Всемогъщ на изпълнение в свещенодейни съдби, и Войнството могъщо възкреси в Правда на Закон да се формира пред Великия Могъщ Божествен Трон. И навлезе в съдба чрез вяра в Духа Света, и литне над цялата земна кора, в слава Моя, с развято Знаме на съдба, в сила мо­гъща на небеса. Амин! Благословено бъди, Знаме на съдбата с разпе­рени крила и от днес бъди й могъщо Знаме на правда в ръка чрез вяра в изкупление в кръвта на Господа Исуса Христа пред Великия съд на оправдание, чрез Закон на вечна правда! Амин! Благословено бъди се­дем пъти по седем хиляди пъти, тми по тми и неразривно свързано вей се ти на свобода, както в този миг те вее десницата й над Земя!

Благословено бъди седем пъти по седем, тми по тми, от Мен, Вседържителя на всемирна съдба като Законодател и Съдия, единен с Върховен съд на съдба на приключващи земни съдби! Амин!”

‘’Потвърждаваме Ний, Съд велик, че развя се Знамето на Закона и Духа, единни в ръка, и подеха с Мощ пътя сред Земята.”

“Пеем Ний, всемирни същества и се покланяме пред Трона Върховен за великата милост на съдба, в тоя миг на четиридесетдневие стражево на съдба, когато й се облича снага в сила на знамения и чудеса сред Земя и вее Знамето в ръката на великата Мощ от Небесата, с емблема “летяща” към небесата като пеперуда на съдбата! Амин!”

20.01.1960 г.




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. dobrodan - Направо къртиш :)!
16.01.2022 11:59
... и навлезни в Езекиилова съдба чрез жезъла, съединен от два в един.

Ако нямаш жезли наоколо, ще ти намерим. Няма да плащаш.

И обуй си ръката – сила на Закон......???

....мълния съдбоносна, двуострие в Мощ и сила.... Глей ся, двете остриета трябва да влязат полека и внимателно, че после отиваш на хирург....

...пробуж­дане и събуждане на мъртви кости сред Земя – човеци, заспали на Земя.

3 бона глоба за осквернен гроб, умножи ги по броя на пробудените зомбита.....

.....Благословен бъди от небеса от Мен, Вседържителя на всемирна съдба и извърши волята Ми сетна в чин “Повторение Езекиилово изпълнение във възкресение”! Възкресение! Възкресение!.....
Някак сатанистко ми звучи...Магии ли правите?

.....Всемирна Моя си съдба в единство на жезли два, кривак овчарски на съдба. :):):)
Двата жезъла ясно, сега и кривак ли?!
Ма мноо си лакома, Елизабето?!

......Аз, всемирна съдба, като невяста, млада годеница, очаквам Жениха свой, царица бъдеща на вечност с Цар.....
Ако женихът седне и прочете каквото съм извадил от постинга ти.......ще запали подметките да бяга, горкият.......


цитирай
2. zaw12929 - НЕЩО НЕ Е НАРЕД СЕГАААААААА
16.01.2022 12:40
НЕЩО НЕ Е НАРЕД СЕГАААААААА
цитирай
3. elizabethborislavova - Е, така вече ми хареса
16.01.2022 20:59
Доста обстоен анализ. Харесва ми, как си анализирал Бог.
В Библията има един пророк, от големите, Езекил. В 37 глава говори за най-важното нещо за човечеството - как ще стане хубавото. Виж го какво е. Ако разбереш какво е ще видим и значението на откъса от Скритата манна, излята в България. Та ето:
1 Господната ръка биде върху мене та ме изведе чрез Господния Дух и ме постави всред поле, което бе пълно с кости.
2 И преведе ме край тях наоколо; и, ето, имаше твърде много по отвореното поле; и, ето, бяха твърде сухи.
3 И рече ми: Сине човешки, могат ли да оживеят тия кости? И отговорих: Господи Иеова Ти знаеш.
4 Пак ми рече: Пророкувай над тия кости и речи им: Сухи кости, слушайте Господното слово.
5 Така казва Господ Иеова на тия кости: Ето, ще направя да влезе във вас дух та ще оживеете;
6 ще туря и жили върху вас, ще ви облека с меса и ще ви покрия с кожа, и като туря дух у вас ще оживеете; и ще познаете, че Аз съм Господ.
7 И тъй, пророкувах както ми бе заповядано; и като пророкувах започна да гърми, и ето трус, и костите се събираха, кост с костта си.
8 И като погледнах, ето, жили и меса израснаха по тях, и кожа ги покри отгоре; дух, обаче, нямаше в тях.
9 Тогава ми рече: Пророкувай за духа; пророкувай, сине човешки, и речи на духа: Така казва Господ Иеова: Дойди духо, от четирите ветрища и духни върху тия убити, за да оживеят.
10 Пророкувах, прочее, както ми заповяда; и духът влезе в тях, и те оживяха; и изправиха се на нозете си, една твърде голяма войска.
11 Тогава ми рече: Сине човешки, тия кости са целият Израилев дом. Ето, те казват: Костите ни изсъхнаха, и надеждата ни се изгуби; ние сме загинали.
12 Затова пророкувай и речи им: Така казва Господ Иеова: Ето, люде Мои, Аз ще отворя гробовете ви, и като ви изведа из гробовете ви ще ви заведа в Израилевата земя.
13 И ще познаете, люде Мои, че Аз съм Господ, когато отворя гробовете ви и ви изведа из гробовете ви.
14 И като туря духа Си във вас, ще оживеете; и ще ви поставя във вашата земя; и ще познаете, че А
цитирай
4. elizabethborislavova - Дай да видим какво не е наред
16.01.2022 20:59
zaw12929 написа:
НЕЩО НЕ Е НАРЕД СЕГАААААААА

цитирай
5. dobrodan - Елизабето, а на кремираните, изядените от акули, тигри, смлени на кайма човеци
17.01.2022 11:51
костите отде ще ги вземете?
На тия, зазиданите в бетона и хвърлените в киселина де им кокалаците, чедо?
цитирай
6. elizabethborislavova - Ти не бери грижа за това, добри човече
17.01.2022 20:38
Нали гори ти обясних как ще стане, но може би не си го видял.
1 Господната ръка биде върху мене та ме изведе чрез Господния Дух и ме постави всред поле, което бе пълно с кости.
2 И преведе ме край тях наоколо; и, ето, имаше твърде много по отвореното поле; и, ето, бяха твърде сухи.
3 И рече ми: Сине човешки, могат ли да оживеят тия кости? И отговорих: Господи Иеова Ти знаеш.
4 Пак ми рече: Пророкувай над тия кости и речи им: Сухи кости, слушайте Господното слово.
5 Така казва Господ Иеова на тия кости: Ето, ще направя да влезе във вас дух та ще оживеете;
6 ще туря и жили върху вас, ще ви облека с меса и ще ви покрия с кожа, и като туря дух у вас ще оживеете; и ще познаете, че Аз съм Господ.
7 И тъй, пророкувах както ми бе заповядано; и като пророкувах започна да гърми, и ето трус, и костите се събираха, кост с костта си.
8 И като погледнах, ето, жили и меса израснаха по тях, и кожа ги покри отгоре; дух, обаче, нямаше в тях.
9 Тогава ми рече: Пророкувай за духа; пророкувай, сине човешки, и речи на духа: Така казва Господ Иеова: Дойди духо, от четирите ветрища и духни върху тия убити, за да оживеят.
10 Пророкувах, прочее, както ми заповяда; и духът влезе в тях, и те оживяха; и изправиха се на нозете си, една твърде голяма войска.
11 Тогава ми рече: Сине човешки, тия кости са целият Израилев дом. Ето, те казват: Костите ни изсъхнаха, и надеждата ни се изгуби; ние сме загинали.

В Откр.20 пише и за морето как ще стане:
И даде морето мъртвите що беха в него; и смъртта и ад дадоха мъртвите що беха в тех; и съдени бидоха всеки според делата си.


dobrodan написа:
костите отде ще ги вземете?
На тия, зазиданите в бетона и хвърлените в киселина де им кокалаците, чедо?

цитирай
7. dobrodan - Значи с кости - без кости, всички ще възкръснат?
18.01.2022 18:30
Хубаво де, ама едно нещо не е ясно.
Като умре някой, какво става с него; отива в рая, ада, чистилището или седи като изтрещял и чака да дойде господ да го съди?
Един път осъден, втори път пак ли ще го съдим?
Нали грешните се мъчат в ада по подразбиране, а праведните свети Пешо ги пуска в рая и там......ба ли го кво правят цяла вечност?
Значи.....разваля господ хубавата работа и защо?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elizabethborislavova
Категория: Поезия
Прочетен: 658948
Постинги: 916
Коментари: 1030
Гласове: 2589
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930