Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2018 23:02 - Три години в блога- равносметка
Автор: barin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 11975 Коментари: 59 Гласове:
52

Последна промяна: 14.04.2018 09:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
                    Днес се навършват три години, откакто направих регистрация в blog.bg. Веднага, в същия ден на регистрацията написах първата тема- за Боян-Енравота. Причината, за да си направя регистрация в блога и да започна да публикувам различни теми се корени в един не съвсем приятен момент от есента на 2014 г., когато имах желание да водя един доклад на Варненска историческа конференция "България в световната история и цивилизации –дух и култура“. Докладът беше добре подготвен на тема" Българският календар- най-точния в света". Отначало уж всичко беше добре, но по-късно бях отхвърлен и не ме приеха. Изтъкнаха причини, които аз не приех, но нямаше какво да направя. Материали от доклада има в няколко мои теми:
Блогът на barin :: родът Дуло;
Блогът на barin :: Бългaрският календар;
Блогът на barin :: Покръстване на българите;
Блогът на barin :: Българските обичаи и традиции;
Блогът на barin :: Атила не е Авитохол.
                По-късно по време на конференцията казах пред доста хора, че ще си направя свой блог и в него ще публикувам материали. Няма да се виждам с хората, които четат, но моите теми ще се четат дори и в чужбина. Въпреки отказа да ме приемат за доклада аз редовно посещавам Варненска историческа конференция през последната събота и неделя на всеки ноември и с интерес слушам по няколко доклада. Като видя програмата си набелязвам тези доклади, които биха представлявали интерес за мен и съобразно ангажираността си отивам да ги слушам. След около десетина дена докладите след 2012 г. се публикуват в интернет страницата на конференцията, изтеглям си ги и когато съм по-свободен ги изчитам. На Варненска историческа конференция е интересно, защото между докладите може да обсъдим някои неща. Обикновено през почивките коментирам с приятели и участници в конференцията на различни теми. 
               Действително темите ми се изпращат в САЩ и Русия, където българи ги препращат на други българи( около 200 на брой), които ги четат и ми изпращат по пощата от време на време отзиви и мнения. Това е само една от причините да не вземам резки политически позиции по отношение на Русия и НАТО.  Изчаках за следващата година и на 15.март се записах в blog.bg. Дотогава съм публикувал няколко неща и коментари по теми на няколко места- в Sanovnik, Kaldata, Nauka, Bojnaslava, Tradicia, Planinarski forum. В последният форум и досега препращам темите на туристическа и географска тематика. 
                  Отначало не мислех, че ще се четат моите публикации особено, защото видях, че има безброй потребители и всеки пише нещо. През 2017 г. опитах отново да направя и предоставя доклад на тема" Значението на Добруджа и Североизточния край за развитието на България. В блога може да се види голяма част от доклада в следните теми: 
 
Блогът на barin :: Значението на Добруджа за развитието на България;
Блогът на barin :: Защо сме на това място/или продължение на предната тема за Добруджа?;
Блогът на barin :: Създаване на държавата на готите;
Блогът на barin :: Културата Хаманджия;
Блогът на barin :: Археологически комплекс Дуранкулак;
Блогът на barin :: България на сегашното си място.
                   Отново не ме допуснаха, но бях реабилитиран, защото ме изпратиха да водя доклад в новосформираната група в Шабла, която имаше конференция една седмица преди Варненска историческа конференция. От това бях удовлетворен. Според мнение на няколко души, които познавам и редовно слушат доклади по време на вече станалите двадесет и две конференции във Варна имало е винаги поне три-четири доклада, които са под моето ниво. Аз трудно мога да преценя, защото всеки си харесва, лансира и хвали своето.
                    Днес сутринта записах данните от статистиката в блога и се получи следната ситуация:
                     - написал съм 229 теми. Броячът не е верен, защото едната тема беше пусната, когато имаше обновление на база данни, другата остана за известно време в чернова, а третата я архивирах, защото имаше много неточчности и така прецених, за да не развалям мнението на хората за мен. Послушах съвета на няколко човека.
                     - по веднъж средно на 4-5 дена публикувам нова тема. Това не е показател за нещо, защото може веднъж месечно да се пуска нещо ново, но да е качествено и изпипано добре. 
                      - изминали са 1096 дена за трите години( едната- 2016 е била високосна).
                     - през трите години научих нови неща от много места в блога. На някои потребители съм им благодарен, цитирани са на две места: 
Блогът на barin :: Настъпват празници;
 Блогът на barin :: Кръгли годишнини през 2017 г., в първият коментар,
Блогът на barin :: Честита Коледа и щастлива Нова година- също в първият коментар под темата.
                    - през изминалите 1096 дена получих 14257 гласа( разлика между положителни и отрицателни), което прави по 13 средно на ден. Тук има особеност, че през първите няколко месеца получавах само по някой друг глас дневно, защото никой не ме знаеше, а сега се случва да имам по над 35 през някои дни. Отрицателните гласове са не-повече от двадесетина. Забелязвам, че няма натрупан негативизъм към мен и затова имам малко минуси.  Причината според мен е, че не вземам крайни позиции, толерантен съм към други мнения и зачитам чуждото мнение по въпроса. Всеки има различно мнение по въпроса и няма защо да се опитвам да се налагам. Може пък аз да съм на грешна позиция.
                    - дали съм заслужил толкова плюсове- сигурно да, щом като съм ги получил.  
                   - от 229 теми 142 се броят за "популярни", което го определям за доста добре.  
                   - напълно съм се дистанцирал от спорове между русофили и русофоби, както и между отделните поети, политически пристрастия от привърженици на ГЕРБ и БСП, каквито има много в блога.
                   - нормално е първите ми теми да нямат гласуване, защото по-късно беше въведено, а и отначало малко хора ми обръщаха внимание.
                  - за изминалия период съм получил 1706 коментара. Те също са само за статистиката, защото някои ще кажат, че не пиша добре и затова има коментари и пояснения, други- моите теми са добри и се четат, затова хората изразяват мнение. Изтрил съм само няколко коментарта, които бяха нецензурни. 
                   - за цели тр години съм "отличил" само четирима с минуси. Мисля, че не трябва да се поставят безразборно минуси, защото като не съм съгласен с определено мнение не означава, че авторът е тъпанар и не разбира нищо. Все пак той е положил някакъв труд и е написал нещо. Може само да го пропусна или да изразя мнение в коментар.
                     - за трите години съм добавил в"любими" 46 потребителя, а мен са ме добавили 75. Действително те са повече, но четирима вече не са в блога и си затвориха профила. Трябва да се замисля да добавя още няколко, защото следя и чета написаното от около 200-250 потребителя.
                     - 615639 пъти са отваряли моя блог и са чели темите ми, което прави по 2688 средно на тема и по 561 на ден. Дали е много или малко? За мен си е добре. При добро желание има какво още да направя, за да се увеличи бройката, ако искам. Няма нужда.
                   - досега стандартите за мен бяха такива, че ако не се отвори блога 500 пъти на ден не бях доволен и исках всяка тема да бъде прочитана 1500 пъти.Това обаче е относителн о и не трябва да е съвсем по този начин. Първите теми са"престояли" повече време и сега са почти забравени, докато новите се гледат основно.
                   - от днес критериите за добър ден се завишават: 600 прочитания на ден и темите да достигнат 2000 прочитания. Изведнъж не може да стане- постепенно. Гласовете и коментарите не  са от значение. 
                    -  обикновено съм отговарял на коментарите и съм оставял дори и не съвсем добри, за разлика от много,  които ги трият. Случва се, когато съм дежурен след нова пусната тема да отгворя на следващия ден, защото работя на дежурства.
                  - другото особено е, че когато изляза извън града за няколко дена"забравям" за интернет. Затова тези, които редовно следя и чета да не се чудят къде съм се скрил;
                  - дали прочетите на темите ми са реални или не не мога да кажа. Може някой да отвори темата, да я изчете цялата, друг- отгоре птгпре( на две на три), трети- само най-важното. Има и такива, които след първите две-три изречения ще кажат"Този пише глупости и няма да чета нататък". Всичко се отчита, затова и този показател е ориентировъчен.  
               Написал съм теми на различна тематика, но повечето са исторически. Пиша много за България, като дори и да има малко, за което да се закача се захващам. Повечето теми  са авторски, но статистическите данни и фактите не мога да помня наизуст и затова копирам от някъде. Мисля, че има полза за мен, че съм в блога, както и за тези, които четат темите ми.  Не считам, че съм засегнал някой от блога с коментари или написано нарочно, както често виждам. Понякога омразата е толкова силна, че отделни потребители пишат теми срещу други. 
                 Случва се да напиша теми по заявка от приятели или по препоръка, а дори и при някакъв случай, който да е дал повод за размисъл. Такъв е случаят с темата:
                Блогът на barin :: Последните години на княз Борис I
                 Темата беше написана, защото от четирите княжески манастира твърдят, че княз Борис I е прекарал в съответния манастир последните си години. Също и с темата за битката при Наварин. Не мога да предположа коя моя тема ще се окаже сполучлива и по=четена и коя не. Често бъркам с преценката. Според новите критерии засега 100 мои теми отговарят на условието за 2000 прочитания.
                   Използвам случая да изкажа благодарност на моите редовни читатели за подкрепата, която ми дават. 



Гласувай:
52



1. kvg55 - barin,
15.03.2018 23:19
Три успешни години, бих казал. Успех и за напред!
цитирай
2. barin - Здравей, kvg55. Отчитам ги като ...
16.03.2018 05:49
Здравей, kvg55. Отчитам ги като успешни трите години.
Поздрави!
цитирай
3. mt46 - Поздрави и успехи!
16.03.2018 07:03
Мислех, че си тук от 1-2 години... Някога имаше много повече блогъри и коментари...
Благоприятни дни!
цитирай
4. barin - Добро утро, Марине. И сега има мн...
16.03.2018 07:09
Добро утро, Марине. И сега има много, но не мога да кажа какво е било преди мен.
Поздрави!
цитирай
5. natali60 - Поздравления,
16.03.2018 07:54
Барин, за интересните теми!
цитирай
6. stela50 - Поздравления, Барин !
16.03.2018 09:02
Прочетох с интерес равносметката за твоите три години в блога,
и да - впечатлена съм... навярно ще се върна назад да прочета пропуснатото
при първа възможност. Заслужава си.
Пожелавам ти още много добри и успешни години напред !
цитирай
7. emi1ts - Честит
16.03.2018 09:19
3ти рожден Иво!Публикациите ти са винаги интересни,полезни,ценни и със забележително голямо разнообразие от теми за което също те поздравявам като личност с широки познания и интереси!Благодаря!С пожелание за още много рождени дни и все така с вдъхновение!Успехи!Хубави дни!
цитирай
8. avangardi - Поздрави сърдечни за теб, barin!
16.03.2018 09:28
Честит рожден ден! Нека бъде изпълнен с вдъхновяващи дни, успешна и заредена с приятни емоции!!! Нека думите: обичам те и благодаря докосват често сърцето!!! Когато пожелаваш нещо на себе си, помни, че едно днес е повече от две утре и това днес започва с теб сега!!!
цитирай
9. laval - Успех и занапред!
16.03.2018 09:34
Стискам палци!
цитирай
10. leonleonovpom2 - Поздрави, Адаш!
16.03.2018 10:13
Добри постижения имаш, на фона на опорочаването на класациите относни четенията! 2500 приблизително е и моят резултат, като считам ,че в значителен прочент те са реални и не са надувани!
Интересна и разнообразна тематика поддържаш, така ,че е нормално хората в блога да четат постингите ти!

Желая ти успех и за напрад!
цитирай
11. barin - Здравей, natali60. Благодаря за ...
16.03.2018 11:15
Здравей, natali60. Благодаря за отзива. Мисля, че темите са интересни.
Поздрави!
цитирай
12. barin - Здравей, Таня. Равносметката с...
16.03.2018 11:17
Здравей, Таня. Равносметката сякаш изглежда добре. Може по-назад да видиш интересни теми. Трудно ми е да посоча кои са добри. Срещал съм подобни на тази тема на много места.
Поздрави!
цитирай
13. germantiger - ...
16.03.2018 11:47
Хубаво си систематизирал всичко в постинга.

Успех още мнпого по три години тук или където пишеш.

Ако продължаваш редовно да посещаваш тази конференция - може да се видим живот и здраве края на тази година във Варна!

П.С.
дори не знаех за такава конференция във Варна
цитирай
14. barin - Здравей, Еми. Благодаря за хуба...
16.03.2018 12:51
Здравей, Еми. Благодаря за хубавите думи. Мисля, че всеки може да научи нещо ново от моите теми или поне да си припомни нещо старо, добре забравено.
Поздрави!
цитирай
15. barin - Здравей, avangardi. Наистина н...
16.03.2018 12:53
Здравей, avangardi. Наистина напоследък думи, като благодаря често използвам в коментарите, но това е за добро. Казано още Днешната робота да не се оставя за утре.
Поздрави!
цитирай
16. barin - Благодаря, Лазаре. Не мисля да се ...
16.03.2018 12:53
Благодаря, Лазаре. Не мисля да се отказвам да публикувам, когато намеря нещо интересно.
Поздрави!
цитирай
17. barin - Здравей, Адаш. Ти си от хората, к...
16.03.2018 12:55
Здравей, Адаш. Ти си от хората, които отначало започнаха да харесват моите теми. Добре е, че си помагаме взаимно в изследване на историческото минало.
Поздрави!
цитирай
18. barin - Здравей, Тигре. От теб също съм п...
16.03.2018 12:57
Здравей, Тигре. От теб също съм получавал положителни коментари и отзиви. Признал си ме и често казваш добри думи за мен. За Варненска Историческа конференция научих преди повече от 15 години от съседа си, който почти не пропуска да изнесе доклад. Пропуснал съм само първите няколко. Ще ми е приятно да се видим.
Поздрави!
цитирай
19. vandela007 - Поздрав и от мен!
16.03.2018 15:39
Още много по три години да радваш почитателите си.
От сърце ти желая успех!
цитирай
20. barin - Благодаря, vandela007. Мнението ...
16.03.2018 15:50
Благодаря, vandela007. Мнението на другите е важно, за да преценя как се възприема материала
Поздрави!
цитирай
21. mihala - Здравей,
16.03.2018 19:09
Поздравявам те за издържания статистически анализ. Младостта си казва думата.
В блога има много пишещи,но има и много знаещи,които ще са ти от позла,поне така се надявам.Пожелавам ти успех и в бъдеще.
цитирай
22. barin - Благодаря, mihala. Мисля, че ци...
16.03.2018 19:25
Благодаря, mihala. Мисля, че цифрите говорят добре. За обогатяване на знанията разчитам на много хора от блога.
Поздрави!
цитирай
23. favn55 - Колко е чист и красив твоя постин...
16.03.2018 19:46
Колко е чист и красив твоя постинг!
С РЕАЛНИ прочити, а не като ония най -горните два, на двете Чучела, мъжко и женско.
цитирай
24. lexparsy - И от мене искрени поздравления но и ...
16.03.2018 20:21
И от мене искрени поздравления но и благодарности!
Всичко, което съм прочел от тебе ме е размислило или обогатило!
цитирай
25. panazea - Поздравления , Барин !
16.03.2018 21:26
Радвам се , че си тук !
цитирай
26. redabyss - Признавам, че тематично съм далече ...
16.03.2018 21:48
Признавам, че тематично съм далече от твоите публикации, но си един от малкото блогъри, които нямам нищо против постоянно да стоят напомпани с изкуствени прочети на първа. Да, ти нямаш нито един постинг с реални прочети, всичко е завишено. А нямам против, тъй като с Laval пишете културно - информативни постинги. Не се заблуждавай и за гласовете, които получаваш. Повечето хора гласуват, за да върнат гласа от любезност. А когато аз съм ти гласувала е от уважение към труда, който влагаш.
Бъди здрав. :)
цитирай
27. germantiger - извън блоговата тема
16.03.2018 22:04
Впрочем ако това на аватара си ти и ТВОЕТО ДЕТЕ

ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО!

...

към редабисс

аз като пиша некултурно, нали нямаш нищо против също да съм на първа или :D ?

(него го уважаваш), а ти мене уважаваш ли мЪ... извинисЪ, извинисЪ

:D

само като покаЙШ елемент предпочитание към друг мъж в блога и издивявам ей :D:D

...

да ме извини барин, за несериозността към редабисс, спирам :)
цитирай
28. zax - В Рим бъди римлянин, а в България - ...
16.03.2018 22:27
В Рим бъди римлянин, а в България - Софиянец!

:)))

цитирай
29. donchevav - Честита годишнина! Три години са ...
16.03.2018 22:32
Честита годишнина! Три години са много време за един блог - истинска зрелост! Пожелавам хубави постинги и много нови приятели!
цитирай
30. barin - Благодаря, favn55. Мисля, че вс...
16.03.2018 22:32
Благодаря, favn55. Мисля, че всичко, написано от мен е реално и отразява моето мнение. Аз нямам вина, ако някой ми напомпва темите, не съм го молил.
Поздрави!
цитирай
31. barin - Здравей, lexparsy. Наистина е д...
16.03.2018 22:34
Здравей, lexparsy. Наистина е добре, когато ме оценява човек, който пише в други области. И от теб има с какво да си обогатя общата култура. Добре си дошъл.
Поздрави!
цитирай
32. barin - Благодаря, panazea. Твоето пос...
16.03.2018 22:39
Благодаря, panazea. Твоето посещение ме радва.
Поздрави!
цитирай
33. inel379 - Сърдечен поздрав, Barin!
16.03.2018 22:46
3 е божествено число!
Бъди здрав и все така активен!!
Усеща се голямата отговорност,
с която публикуваш, а също
и желанието да бъдеш
ясен, точен и полезен.
Чета с интерес твоите постинги!
Хубаво пролетно настроение ти желая!
цитирай
34. barin - Здравей, redabyss. Може да са на...
16.03.2018 22:52
Здравей, redabyss. Може да са напомпани моите теми, защото не вярва три групи от по 100 човека да повишават четенето на темата с хиляди. Аз обикновено не се състезавам с никой и не влизам в сметки и комбинации. Нека гласуват хората, като искат. Аз влагам винаги много труд, като често пиша собствено мнение и виждане по въпросите.
Поздрави!
цитирай
35. barin - Здравей, Тигре. На аватара е моят ...
16.03.2018 22:54
Здравей, Тигре. На аватара е моят син- на 10 години. Той също гледа колко са чели моите теми и ги рекламира сред приятели. Придружава ме и при другите дейности.
Поздрави!
цитирай
36. barin - Здравей, zax. Аз съм варненец, но си ...
16.03.2018 22:56
Здравей, zax. Аз съм варненец, но си харесвам и столицата.
Поздрави!
цитирай
37. barin - Здравей, Вени. За три години научих ...
16.03.2018 23:04
Здравей, Вени. За три години научих много от блога. Не съм се възгордял да мисля, че зная всичко, затова постоянно чета и търся нови материали. Дори за утре съм намислил вече какво да публикувам.
Поздрави!
цитирай
38. barin - Здравей, inel379. Всичко си има ...
16.03.2018 23:10
Здравей, inel379. Всичко си има обяснение и аз в началото обясни защо съм в блога. Не подозирах, че три години ще се задържа и ще има такъв интерес към моите публикации. Благодаря ти за подкрепата и гласовете. Добре е, че четат различни хора с разнообразни интереси.
Поздрави!
цитирай
39. tota - Поздрави, за годишнината, Иване!
16.03.2018 23:33
Няма значение поводът, който те е довел тук. Има значение всичко това, което публикуваш!
Желая ти здраве и удовлетворение от това, което пишеш и публикуваш тук, в блог.бг!
цитирай
40. barin - Здравей, Ати. Радвам се, че ти и още ...
17.03.2018 05:54
Здравей, Ати. Радвам се, че ти и още много хора са оценили моето старание. Още след първата година ми стана интересно да публикувам в блога.
Поздрави!
цитирай
41. redabyss - към редабисс аз като пиша ...
17.03.2018 05:56

към редабисс

аз като пиша некултурно, нали нямаш нищо против също да съм на първа или :D ?

(него го уважаваш), а ти мене уважаваш ли мЪ... извинисЪ, извинисЪ

:D

само като покаЙШ елемент предпочитание към друг мъж в блога и издивявам ей :D:D


***

:))))))))

Дори държа твоите постинги да са на първа! Уникални са...... несравними с никои други. :))))) Наистина! Освен много труд, влагаш и очевидно силна лична емоция, а пък аз изобщо не съм безразлична към реактивността. :-* :)
И защото си го просиш, публично ще напиша, че вече 6 години (и малко), откакто съм в Блог бг съм влюбена силно в (твоя Блог) ТЕБ. :-* :)))) Помня, беше много отдавна, когато публикувах постинг за съкровищата на РАЙХА, нали много обичам съкровища, а ти веднага взе отношение със съдържателен коментар. :))
И спокойно, каквото и да напиша за някой блогър, никой не е могъл да те засенчи в нито едно отношение, особено онзи ревльо за гласове и внимание - знаеш кой. Пък и само ти си ми в любими блогове от подобните в "жанра". :)))))))))
:-*
цитирай
42. batogo - !!!:))) Честито, приятелю!
17.03.2018 09:57
А качеството на блога ти е нещо, с което можеш да се гордееш! Успехи и в бъдеще!
цитирай
43. barin - Благодаря, Оги. Ти отдавна ме по...
17.03.2018 10:05
Благодаря, Оги. Ти отдавна ме подкрепяш и приветстваш моите идеи. Отчета и дейността ми в блога е един от около 30 показателя, които около Коледа при отчитане на моята дейност оформят облика на изминалата година
Поздрави!
цитирай
44. germantiger - :)
17.03.2018 11:12
Сърдечно благодаря на редабисс за страстния и смел коментар, какъвто рядко някоя жена би си пзоволила публично

и за това този коментар много ме ласкае и влиза в златния ми фонд :)
ще си го пшрепрочета няколко пъти не поради суета, а за УДОВОЛСТВИЕ и наслада

...

към барин

щом сина ти чете темите итн, ми става срамно понякога какви коментари са си позволяваме в блога някои хора, примерно аз, но при теб мисля, че не съм бил циничен, дано не съм бил!
цитирай
45. barin - Здравей, Тигре. Ти нямаш никакви ...
17.03.2018 13:19
Здравей, Тигре. Ти нямаш никакви срамни коментари по моите теми. Затова винаги си добре дошъл. Разногласията се дължат на различното виждане по някои въпроси. Всеки си има собствено мнение и си го защитава.
Поздрави!
цитирай
46. erato7 - Поздравления, barin! Много у...
17.03.2018 17:17
Поздравления, barin!
Много успехи и удовлетворение ти пожелавам!
цитирай
47. barin - Благодаря, erato7. Дано всичко е ...
17.03.2018 17:35
Благодаря, erato7. Дано всичко е наред през следващите години и да пиша за интересни неща.
Поздрави!
цитирай
48. vesever - Поздрави, Иване, още много успехи с ...
17.03.2018 19:28
Поздрави, Иване, още много успехи с трудовете си да имаш!
цитирай
49. barin - Здравей, Веси. Надявам се на още ...
17.03.2018 20:05
Здравей, Веси. Надявам се на още успехи. За сега отбелязвам, че е добре.
Поздрави!
цитирай
50. lion1234 - Поздравления
18.03.2018 12:07
за успешното ти тригодишно блогтворчество! Адмирации и за премерените ти позиции и толерантното отношение към съблогърите!
цитирай
51. barin - Здравей, lion1234. Удоволстви...
18.03.2018 14:23
Здравей, lion1234. Удоволствието, че се харесват моите материали е и мое. Винаги съм гледал да не вземам крайни резки позиции и да се уча от тези, които са по-преди от мен в блога и пишат смислени неща.
Поздрави!
цитирай
52. krumbelosvet - Поздрави
18.03.2018 20:55
Желая ви нови успехи в блог.бг и изобщо.
цитирай
53. barin - Благодаря ти, krumbelosvet. На...
18.03.2018 21:28
Благодаря ти, krumbelosvet. Надявам се да се постарая да се сбъдне. От мен зависи.
Поздрави!
цитирай
54. wonder - Честита 3-годишнина, Барин! Да ...
21.03.2018 10:16
Честита 3-годишнина, Барин!
Да имаш вдъхновение да пишеш в блог.бг още дълги години!
За наша радост и за гордост на сина си!
цитирай
55. barin - Благодаря, wonder. Помня, че ти ...
21.03.2018 10:52
Благодаря, wonder. Помня, че ти беше писала нещо за годишнина в блога, после на няколко места срещнах подобни теми и реших и аз да напиша. Не казвам да се похваля, това читателите преценяват.
Поздрави!
цитирай
56. reporter - Поздравления, barin, за годишн...
22.03.2018 09:54
Поздравления, barin, за годишнината!
цитирай
57. barin - Благодаря, reporter. Нека има г...
22.03.2018 12:03
Благодаря, reporter. Нека има годишнини и поводи за радост.
Поздрави!
цитирай
58. elineli - С малко
26.03.2018 19:41
закъснение, но с голямо удоволствие, ти честитя пребиваването тук! Чета те предимно не логната ( работа, работа, работа :), но винаги с интерес! Харесвам много усърдието, с което подхождаш към темите си. Бъди още дълги години част от това калейдоскопно местенце. Вписваш се чудесно!:)
цитирай
59. barin - Благодаря, elineli. И аз чета тв...
26.03.2018 21:44
Благодаря, elineli. И аз чета твоите теми. Има доста интересни неща. За себе си съм доволен, а след като моите читатели ме подкрепят настроението е по-добро.
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: barin
Категория: История
Прочетен: 3646081
Постинги: 423
Коментари: 5974
Гласове: 67334
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031