Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
15.01.2021 22:32 - И ЗАМИРИСА НА....ВОЙНА-2
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1176 Коментари: 5 Гласове:
7

Последна промяна: 15.01.2021 22:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 На 20 януари никой няма да бъде заклет, нито Байдън, нито Тръмп.
Въпросът ще бъде уреден някъде към 1 април. Ще има период на междувластие. Според Корси – 4 март
 Известно ни е, че през юни 2019 корпорацията САЩ е прекратена и ликвидирана. Това прави изборите напълно незаконни, включително сертифицирането от 06.01.2021. 20 януари е дата, която идва от корпорацията САЩ. Тръмп се придържа към оригиналната конституция. Която дава датата 4 март.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

(Natural News)
Днешната актуализация на ситуацията за 11 януари обхваща най-важните развиващи се теми:

  • Защо американската империя е приключила, независимо кой е на власт след 20 януари.
  • Защо вярвам, че Законът за въстанието е призован, но военните генерали отказват да го изпълнят.
  • Лидерите на Пентагона искат война с Китай и искат биткойн-изплащания. Сега всички трябва да бъдат подкупени. Почти никой не действа поради морал или дълг. Това е „окончателното разграбване“ на американската империя.
  • В момента военни активи се преместват в континенталния САЩ.
  • Защо левите отчаяно искат гражданска война, за да могат да активират военните, които да бъдат разположени срещу патриотите на Америка.
  • Държавният секретар Майк Помпео току-що прекрати признаването от Америка на политиката на Китай за „единен Китай“, която изключва Тайван. Сега Америка отваря вратата за признаване на Тайван. Това може да е част от усилието да се покани Китай да атакува американската армия или Тайван, като път за ангажиране на Китай в регионална война, каквото е желанието на военните командири и бюрократите от Пентагона. Те може да не сгрешат, като заключат, че на Китай трябва да се противодейства точно сега, преди да създадат повече ударни групи със самолетоносачи и да разширят мощността си по целия свят.
  • Представителят Девин Нунес призовава за наказателно преследване на изпълнителните директори на Биг Тек за системната им цензура върху консервативните гледни точки.
Тръмп няма да подаде оставка, а Пенс няма да извика 25-тата поправка

(Gateway Pundit) Президентът Тръмп и вицепрезидентът Пенс се срещнаха в Овалния кабинет в понеделник вечерта, според доклади и изявление на висш служител от администрацията. Според докладите двамата заявиха, че ще приключат остатъка от мандата си, като на практика се изключва Тръмп да подаде оставка или Пенс да се позове на 25-тата поправка.

.................................................................................................................................

Вторник, 12.01.2021 Саймън Паркс от Лондон

Има реални хора – Кю, има реални хора – анони. Но няма Кю-анони.
Това е за яснота.

Оригинално това бяха 4-ма души и един квантов (квантум) компютър. Това е чисто военна операция. Такъв компютър оперира със скоростта на светлината, и може да „види“ (предскаже) бъдещето по начин, недостъпен за друго устройство с (или без) изкуствен интелект.

През 2016-2017 е била получена информация, която има абсолютен ефект днес. Те са си поиграли с този компютър и са опитали различни времеви линии. Те искаха да предадат информацията на другите хора. След това са образувани определен брой екипи и нещата почнаха да растат органично. Някъде дори е трябвало да платят за една година за да имат достъп. В САЩ движението „Анон“ е нефинансирано и неплатено. Но трябва да има някой който да наблюдава нещата отгоре! Трябва също така да има основна координация. Някои хора са били избрани от администрацията (Тръмп) за да вършат лицевата работа. Също така това са хора с невероятна разузнавателна информация. Силно свързани с Тръмп и с начина по който информацията се разпространява сред публиката. Шефът (the Boss, POTUS – President Of The United States) е името под което се подразбира Тръмп.

Около 70% от правителствените служители на САЩ трябва да бъдат арестувани! За 4 години Тръмп направи така че хората се наредиха на опашка. 85% от конгреса са със обвинения срешу тях! Това значи че те имат хора в момента, готови да бъдат заклети и да заемат местата на евентуално арестуваните в двете камари.

Те (идват от Тръмп) ми казаха че искат Робърт Дейвид Стийл, Чарли Уард и мене (Саймън Паркс), и друга непозната личност да направят обсъждане на кръгла маса. На тази непозната личност ще бъде предложено сенаторско място. Поставянето на тези некорумпирани хора е приоритет на администрацията на Тръмп.

Ясно беше че някои членове на италианското правителство работят с Ватикана в процеса на движението на пари. Те съшо така модифицираха гласовете при изборите от 3 ноември чрез сателити. С цел да не бъде проследено! Спътниците са били хаквани за да не падне подозрението върху италианското правителство! То излезе с информация че президентът е арестуван и др, само и само да не се изправи пред обвиненията за конспирация срещу президента на съюзническата държава Тръмп.

Аз имам информация (която нямам право да обявя) за Обама и Клинтънови и др. (общо около 12 души) колко пари са поставили на скришно място – във Ватиканската банка. Става въпрос за повече от милиарди! През 2016 Обама прехвърли около 400 милиона долара във Ватикана като финансиране на борбата срещу Тръмп!

Предложено ми е да отида в Аризона, Финикс, по-специално Скотсдейл, където е домът на движението на Кю.

(Бележки: Скотсдейл, Аризона е крепостта на Грийнбергови, т.е. Рокфелери и друга дълбинно-държавна измет! Истинското име на Цуки е Джейкъб Грийнберг, правнук на Джон Рокфелер. Тук законно възниква въпросът – знае ли Саймън къде отива?)

Каква ще бъде кондиката до 20.01.2021 – нашето виждане

Първо, да отбележим, че имайки информацията на Саймън Паркс, Кю може да е просто един дезинформатор, който може да се подиграва със светлите чувства на хората. Засега не знаем! Но към 20-ти ще разберем дали той няма да забие нож в гърба на Тръмп. Подозрително е неговото мълчание след 3 ноември! Разбира се това не омаловажава делата на хилядите анони по света които допринесоха за информираността на населението!

Според Паркс, Уард и Савин, и правейки логично умозаключение, в момента в пълна секретност продължават масовите арести. Тръмп е хладнокръвен, защото знае че на 20 януари наобяд Корпоративаната САЩ приключва курса заедно с края на неговия първи (корпоративен) мандат. Кога той ще обяви официално края на корпорацията не знаем, може в последния момент. Това обявяване обаче е стратегически важно! Защо? Защото оттук следва че изборите са незаконни и невалидни. Т.е., нито Байдън, нито Тръмп печелят.

Оттук, от една страна, се очаква глобалистките генерали под ръководството на ген. Мили (Майли) да хвърлят картите за игра и да се хванат за оръжията. Тръмп ще ги цака по доста жесток начин, и както видяхме, те не искат да си отидат тихо в нощта! Представете си само в колко мелници наливаха демонократите вода за Байдън. Изведнъж това се оказва един сапунен мехур! Струва си! Дали ще се опитат да пресъздадат корпорацията? Едва ли, защото хората вече знаят. Тоя трик няма да бъде позволен втори път! Глобалистките генерали са най-най-последното звено от дългата верига от предатели, и на 20 януари тази вреига ще се финализира. Тръмп ще знае с кого си има работа. Връщане назад няма да има!

От друга страна, това значи че ще има насрочване на нови избори и създаване на междувременна администрация. Разбира се първо се очаква корпоративната конституция да бъде премахната, заедно с нейните поправки. Връщане към оригиналната републиканска конституция с оригиналните поправки! Заедно с това разбира се е необходим и нов конгрес. Видяхме че около 85% са крайно корумпирани и ще бъдат арестувани около 20-ти вероятно. Бързо ще бъде изграден междувременен конгрес, който ще изиграе основна роля за историята на САЩ в този момент, нещо като Велико Народно Събрание.

Както вече разбираме, изборите ще са някъде между февруари и края на март. По оригиналната конституция заклеването на президента е на 4 март (Корси), но може да се отложи до 1 април (Хуан О. Савин). В тези избори ще бъде използвна новата Квантова (Квантумна) Финансова Система чрез квантови компютри, където данните абсолютно не могат да се изтрият или модифицират. Гласуването ще бъде бързо и лесно от персоналните телефони или личните компютри. Няма да има нужда от сертифициращи лица или комисии. Очаква се демонократите да загубят може би в 99% от случаите. Да си спомним за демократката Тълси Габард от Хаваите, една от малкото които заслужават признание за извършваната от тях работа.

Разбираме че Пенс няма да има втори мандат, и че Синтия Макини, реалната представителка на повечето от афро-американците, може да замести Пенс и така да се установи едно много добро сътрудничество с втория мандат на Тръмп!

Р.Д. Стийл интервюиран от Николас Вениамин

(Dr Charlie Ward) Робърт: На Байдън може да му бъде разрешено да бъде заклет, само за да бъде арестуван веднага след това!  Войските са на улицата и са заградили някои части на Вашингтон напълно. Интересни събития се развиват в момента. Серверите са конфискувани а някои хора – арестувани. АНБ е упълномощена от Тръмп срещу ФБР и ЦРУ, които са на страната на дълбинната държава. Президентът ще излезе със съобщение по извънредния канал, който всички СМИ са длъжни да предедат или ще загубят лиценза си от FCC. От обкръжението на Тръмп казват че сегашната операция е планирана с години предварително и ситуацията се калибрира постоянно от квантовия компютър. Ние вече сме постигнали 100% информационно надмощие. Знаем във всеки момент къде е Сорос, Пелоси, Шумър, Републиканските предатели Линдзи Греъм, Мит Ромни, Мич Маконъл. Няма място където те могат да се скрият.

Педофилията вече не е секретна област. Издадохме 4 книги за педофилите където техните имена са вътре.

Николас: Какво ще се случи по време на прехода към републиката?

Робърт: САЩ ще излезе от целия този хаос без дълг и без всякакво друго задължение към Великобритания. Ние спираме тези специални взаимоотношения, които са водене на война през последните 5 години. МИ6 има да се извини за много неща! Саймън и аз сме съгласни че 90% от тях са добри хора в лоша система. Русия не е враг на САЩ, а Израел и Великобритания! Излиза че ватиканската банка е мястото където Обама и други крият парите си. Ние ще възстановим републиката, семейството и семейната ферма. НАТО е във война със САЩ. Гладио на НАТО е името му. Ще изхвърлим ООН от Ню Йорк, ще напуснем ООН, и ще станем нация обичаща мира. Ние приключваме хилядо-годишната сатанинска педофилия.

Кога СМИ ще докладва за педофилията, Папа Франциск обвинен в педофилия?

Единственото време когато те ще почнат да дават новините е когато президентът ги ритне отзад и ги национализира! Всички кардинали с 2 изключения са педофили! Най-чистите хора от католическата църква са бенедиктинските монаси и братята на Св. М… По мое мнение всеки търсещ титлата падре (баща) е сатанински педофил.

Маските? Президентът има авторизация от закона за междущатската търговия, да забрани всички заключвания и всички маски, защото тези неща са пречки за търговията. Самият Куомо е записан да казва че тези неща се базират на политиката, а не на науката. Доколкото аз виждам нещата президентът ги е закопчал в нощна засада, където буквално може да мерише техния лош дъх!

Какво ще кажете за британците и за свалянето на Бо Джо? От 1 април, защото първо трябва да изчистим нашата къща тук. Ако Тръмп декласифицира неща, вие ще видите Трюдо изнасилващ и убиващ деца! Тръмп засега е много успешен в запазването на мира досега, без насилие. Най-безкръвната революция в историята!

Споделете:
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  Сряда, 13.01.2021 Саймън Паркс от Лондон  

(BitChute) Чуват се обезпокоителни новини. Новата песен днес е че екипът на Тръмп си има собствена (квантова) програма и в момента нещата вървят не към това, което хората искат.
Това може да е предопределено от желанието да няма жертви по време на този преход.
Хората искат да видят черно на бяло – арестувани държавници, съдебни дела, разкриване на педофилията.

Да си спомним че всичко през последните 4 години беше секретно и непотвърдено!
Екипът на Тръмп казва, че те са под заплахата да бъдат изкарани от релсите поради натиска на хората да видят нещо реално!

Има една седмица, и ние гледаме всичките тези сценарии.

Освен 2-те очевидни възможности, има и трета – никой не бива заклет, а военните идват да управляват временно за 3 месеца.

Казва се интер-регнум.

При тази ситуация текущият президент продължава, а сигурността на държавата е осигурена, няма разпадане на държавната структура. По време на този период на интер-регнум може да видим тези арести.

Обаче те съобразиха ,че трябва да имат хора за тези арестувани 85% от държавните органи.
Отнема време да се открие кои са от добрите.
Те НЕ искат военна диктатура!

Просто е необходим военен период на задържане за известно време, за да прочистят нещата и тогава ще върнат нещата в ръцете на политиците.

Американските военни не търсят да управляват страната. Хората скоро ще разберат че Тръмп е спечелил Калифорния. Оформя се също нова партия – Великата Америка. Все още имаме една седмица. Ще има известно действие. Искаме да видим че има някаква борба, а не някакво съдебно дело. Пак да повторим квантовия компютър дава ходовете на противника напред и ние знаем какво ще последва.

Някой ме попита – защо трябва да се намесваме, ако противникът се само-обесва!
Ние изчакваме подходящие момент само!

GAB е взъстаноил акаунта на Тръмп с всечки последни туитове
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Вашингтон се въоръжава ...
въоръжени войски спят по земята в Капитолия
image

image

image

image

image

image

видеа от:

https://www.facebook.com/100009163531163/videos/pcb.2748168862165205/2748168818831876/

https://www.facebook.com/100009163531163/videos/pcb.2748168862165205/2748168842165207/

https://www.facebook.com/100009163531163/videos/pcb.2747417628906995/2747417578907000

.........................................................................................................
https://twitter.com/rawsmedia/status/1349433534793003008

https://twitter.com/Joshrepp/status/1349359250758393858

https://twitter.com/rawsmedia/status/1349431031829573645

https://twitter.com/ChuckModi1/status/1349449441292537859
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Дирк Дитрих Препратено от Томас Стауд [Препратено от 93070]
NETZFUND уловено по време на път.
Не знам дали е вярно - и съм развълнуван да видя какво предстои :)


Предстои мирен преход.
 Тръмп НЯМА да положи клетва като 45-и президент на САЩ на 20 януари. Тръмп положи клетва като 19-и президент на САЩ на 4 март.
...................................................................................
Позволете ми да обясня.
Мислите, че живеете в държава, наречена Съединени американски щати.

 Тази нация престана да съществува през 1871 г., когато тази държава престана да бъде нация и се превърна в корпорация под управлението на лондонското Сити (всеки път, когато видите американско знаме със златни ресни и златни пискюли, това представлява корпорацията, НЕ Държава).

 Това е причината, поради която никога не можете да напреднете финансово. Поради това изглежда, че законът винаги е подреден срещу обикновения гражданин, докато богатите и елитът буквално се измъкват с убийства (и по-лошо).

 Ако Байдън, Харис, Пенс, Пелоси и др. Бъдат арестувани за престъпленията си преди 20 януари, никой няма да заеме президентския пост. Тъй като Тръмп не беше удостоверен за президентски победител от Конгреса, той не може да остане президент.

 Ако на 20 януари НЯМА ПРЕЗИДЕНТ, компанията, известна като Съединените американски щати, ще бъде разпусната. 

Военните ще бъдат пазители на нацията по време на прехода. След това на хората се представят неопровержими доказателства, че изборите са откраднати от чуждестранни части и че Тръмп е избран със свлачище.


 След това на хората се представят неопровержими доказателства, че изборите са откраднати от чуждестранни части и че Тръмп е избран със свлачище.
 След това Тръмп заема президентския пост като 19-и президент на САЩ (последният президент, избран преди Америка да стане корпорация
................................................................................
Улисес С. Грант).
 Сега наистина не познавам всички замесени, които имат нещо общо с това

Знам само, че крайната цел винаги е била унищожаването на тази компания от 1871 г. и завръщането на Америка сред хората като Демократична република, каквато винаги трябва да бъде. 
Следващите месец и половина ще бъдат хаотични.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
 Не забравяйте да имате много храна и вода.
 Може да сте заключени за известно време.
 Подчинявайте се на Националната гвардия и морската пехота на САЩ Полагате клетва пред нацията, а не пред корпорацията от Закона от 1871 г.
Бъдете бдителни. Молете се. Вашата нация се е върнала при вас. 

Дирк Дитрих 
Сценарий, който според мен е реалистичен. 
Това вече беше намекнато в доклада X22. Всеки, който следи редовно доклада, знае, че Дейв винаги се изразява много внимателно. 
Дирк Дитрих @DDDDoffiziell

image

image










Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - https://www.bitchute.com/video/67eLCqi3W7vk/
15.01.2021 23:03
ОТДЕЛЪТ ЗА БОРБА С ТЕРОРИЗМА НА ФБР ПРИЗОВАВА АМЕРИКАНЦИТЕ ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ НА ПРЕВЗЕМАНЕТО НА АМЕРИКА ОТ КОМУНИСТИТЕ
цитирай
2. krumbelosvet - Мани. Мани
16.01.2021 01:15
Бегай
цитирай
3. mileidi46 - Къде???
16.01.2021 01:35
krumbelosvet написа:
Бегай


пиле не може да прехвръкне...
Толкова войска не е имало и на 11 септември 2001 година...и не само войска...
цитирай
4. bven - голямата демокрация!
16.01.2021 11:31
Какво да кажат тези без демокрация?
цитирай
5. mileidi46 - :))))
16.01.2021 16:09
bven написа:
Какво да кажат тези без демокрация?


Демокрация ли казваш??? Тя винаги си е била тук,но преди се наричаше комунизъм...
Просто си смени не само името,но и пола...стана ДЖЕНДЪР!!!...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8305980
Постинги: 2044
Коментари: 15594
Гласове: 32606
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031