Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2018 10:28 - Петър Волгин направи смехотворното изявление, че изборите в Русия по всички критерии са били абсолютно честни
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 874 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Михаил Константинов: Очевидно трябва да има наследник на Путин


 

  image   Западът укрепи Путин и съсипа истинската опозиция в Русия, подчерта в студиото на Bulgaria ON AIR журналистът Петър Волгин, изживяващ се отново като младия Ленин. 

"Путин върна достойнството на Русия, върна я на голямата сцена. Затова хората го харесват и продължават да гласуват за него", посочи путинолюбецът Волгин и направи смехотворното изявление, че изборите в Русия по всички критерии са били абсолютно честни.

Според него е било грешка, че отявленият опозиционер Алексей Навални не беше допуснат до изборите. С Навални или без Навални резултатът щеше да  бъде същият, смята Волгин. 

"Ако си опозиционер в Русия в момента, между теб и Запада няма никаква разлика - на теб ще гледат като на предател. Изводите трябва да си ги направят силите извън Русия, които решиха, че със санкциите ще свалят Путин. Логиката беше следната - въвеждаме санкции, руската икономика се свива, народът обеднява, излиза на улицата и сваля президента. Колкото повече удряш руснаците, толкова повече се съпротивляват", обясни журналистът.

Политическият анализатор проф. Михаил Константинов е на мнение, че санкциите срещу Русия са по-скоро полезни, защото ресурсно ориентираната икономика не може да продължава вечно. 

"Руснаците решиха, че са във война, което до известна степен е вярно. Русия се готви да стане самодостатъчна и може да го направи. Въпросът е да не настъпи главозамайване от успехите. Фокусът на Кремъл трябва да е върху укрепване на икономиката, на демокрацията", коментира той в "България сутрин".

Проф. Константинов отбеляза, че във всяка избирателна секция в Русия е имало камери и машинна обработка на бюлетините. Част от тези технологии биха могли да бъдат използвани и у нас, смята той.

"Очевидно трябва да има наследник на Путин. Има хипотетична възможност да се потърси промяна на Конституцията за нови мандати", отбеляза още математикът.
Фактор



Гласувай:
8



1. apostapostoloff - Истината:
19.03.2018 10:49
Гърция иска от целия свят хонорар за две хиляди години използване на демокрацията.
„Само Русия нищо не ни дължи” – уточнил обаче Ципрас.

цитирай
2. haralanov - ...........
19.03.2018 15:05
Гатанка: коя е държавата, в която:
-президентът се избира с 80% от гласовете, а останалите се разпределят между ортодоксални комунисти
-брутният й вътрешен продукт е по-малък от този на Италия или Южна Корея, но въпреки това се величае като "велика" сила
-като процент бюджетът й за военни цели е по-голям от този на САЩ, а като номинална стойност е 15 пъти по-малък и приблизително равен на този на Франция?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4085896
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5073
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031