Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2013 22:36 - ПРЕЗ 2014 г. КАРТАТА НА СВЕТА ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ
Автор: kolevm38 Категория: Политика   
Прочетен: 1755 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Публикувано на 04.12.2013 г. Египетска гадателка: През 2014 г. картата на света ще се промени image

Джой Аяд. © Фото: «Гласът на Русия»

През 2014 г., картата на света ще се промени, а Русия ще има по-голямо влияние, отколкото Америка и Китай. Наводнение очаква Саудитска Арабия в близко бъдеще. Това са само някои от предсказанията, които направи в интервю за „Гласът на Русия” египтянката Джой Аяд.

В Кайро наричат тази жена „царицата на предсказанията”. Предсказването на бъдещето в Египет е древен и почтен занаят. Но египтяните съвсем не вярват на всички. А нея много хора я вземат на сериозно.

Джой Аяд по образование е бакалавър по френско изкуство, а по призвание астролог и нумеролог. Нейните прогнози се публикуват вече около 10 години. И, както твърдят многобройните и фенове, тези предсказания се сбъдват с невероятна точност.

Истинска слава Джой Аяд получи едва тази година, когато тя предсказа свалянето на президента Мохамед Морси. При това тя го направи, в момент, когато позицията на президента изглеждаше непоклатима. Но гадателката упорито предсказваше от телевизионния екран, свалянето на Морси. Водещите на предаванията в отговор скептично се усмихваха. В крайна сметка скептиците трябваше да признаят поражението си.

ГР: Разкажете за някои от вашите сбъднали се предсказания в последно време.

ДА: Аз предсказах атентата в църквата в Александрия и смъртта на вицепрезидента на Египет Омар Сюлейман, земетресението в Иран и урагана в САЩ. Всичко е написано на страницата ми във „Facebook”.

По-рано предсказах, че Ал-Сиси, министърът на отбраната, който в края на юни и началото на юли, подкрепи масовите демонстрации за сваляне на Морси, ще бъде много популярен и това се сбъдна. Казах това, няколко месеца преди революцията от 30 юни.

ГР: Какво ни очаква бъдеще?

ДА: Тъй като говоря за „Гласът на Русия”, мога да кажа - и го казвам за първи път - че Русия ще получи по-голямо влияние в света, отколкото Америка и Китай. Египет отново да стане лидер сред арабските държави. Египет и Русия ще създадят траен съюз. Трудни времена очакват съседите на Египет. Ще има втора революция в Тунис и смяна на властта в Либия.

В нашия регион ще има природни катаклизми. Така например, в Египет тя ще падне сняг. Ще има наводнение в Саудитска Арабия, най-вероятно в Джеда.

През 2014 г., картата на света ще се промени - и това се отнася, включително, и за Русия. Русия също така ще отрази на голяма терористична атака. Това ще стане, благодарение на нейните силови структури и благодарение на определени технологии, за които ние все още не знаем.

Като цяло скоро в света много неща ще се променят. Всички важни събития, които предопределят началото на новата епоха, вече се случиха през 2013 година. Засега много от тези събития са скрити от хората, но по-късно ще ги разберем. Ние всички трябва да очакваме новите времена. Те вече идват.

Мненията на редакцията и на участниците в интервюто могат да не съвпадат.

Амру Омран



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10357635
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1996
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930