Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2015 14:31 - ПОХИЩЕНИЕТО НА ЕВРОПА
Автор: djani Категория: Лични дневници   
Прочетен: 9831 Коментари: 19 Гласове:
15

Последна промяна: 30.12.2015 09:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ПОХИЩЕНИЕТО НА ЕВРОПА

 

 image image

    Похищението на Европа           Те ще решат проблема!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Насилствения секс, макар и описван в красиви легенди още от древноста не е от вчера и продължава да е ежедневие в уж  цивилизованата ни съвременност. В древногръцката митология Европа е дъщеря на финикийския цар Агенор. Според легендата, Зевс се явил пред Европа, която играела с приятелки на брега на морето във вид на кротък бял бик, когото тя възседнала. Преплувайки морето, той я отвлякъл на остров Крит. Там се превърнал в прекрасен младеж и прелъстил Европа. Похищението на Европа е сюжет за картини на велики художници и дори е изобразено на гръцката монета от 2 евро.

През изминалата година темата за бежанската вълна е водеща в политиката на Европейския съюз и в медиите. Въпреки опитите да контролира ситуацията с бежанците от страните на Близкия Изток и Северна Африка, полицията и самите граждани са принудени да признаят, че са залети от вълна на жестоки изнасилвания на местните жителки, кражби, грабежи и други престъпления. Журналистите, полицаите и самите европейки са потресени от факта, че техните приятели, любовници, колеги и дори съпрузи се боят да ги защитят от оскотелите за секс насилници. Само в скандинавските страни полицията разследва стотици дела за изнасилвания на техни гражданки. В почти всички дела главни действащи лица са мигрантите, съобщава пресата. И преди медиите съобщаваха за множество случаи, в които около центровете по прием на бежанци мигрантите нанасят побои на европейците и изнасилват непълнолетни момичета „направо на улицата“, но полицията скрива националността на престъпниците „за да бъдат избегнати погроми“. В някои от случаите бежанците даже биват преселвани, за да бъдат спасени от нощни палежи и възможни покушения от страна на местните.

Оправданието им е „Ние дойдохме за да се спасим, искаме да останем тук и да работим. Но работа няма за всички, парите са малко, жените са малко. А те ходят и ни дразнят – богати и развратни! Затова ще „ги имаме“ със сила“ – не се притесняват да споделят пред журналистите. Свободното поведение на младите жени, полуразголени през лятото, а в останалото време с плътно прилепнали клинове и тесни панталони, подчертаващи анатомичните им форми чак до ингвиналните гънки, са непозволено за тях предизвикателство към религиозния им морал.

И си задаваме въпроса - какво свързва красивата легенда за похищението на Европа с днешната ни действителност? Кому и за какво са необходими тези придошли над милион млади мъже, при наличие на висока безработица и за собствените им граждани? Дори и на неспециалистите е известен факта за демографската криза на континента. Индустриалните страни са поразени от колапс на фертилноста. Раждаемостта остава ниска, въпреки икономическите стимули и подкрепа от страна на държавите и се движи от 1,25 до 1,6 деца средно на фертилна (в детеродна възраст) жена. За осигуряването на стабилен брой на населението са необходими 2.1 – 2.3 деца на жена. Средно около 20 процента от двойките в Европа имат репродуктивни проблеми. Тази стойност се отнася и за България, казват експертите в областта. Най-много са засегнатите обаче в Европа.  Всяка изминала година репродуктивната способност на човечеството драстично намалява под влияние на редица фактори. Статистиката е на Европейската асоциация „Фертилити Юръп” в подкрепа на пациенти с репродуктивни проблеми, която  обединява пациентски организации от 23 европейски държави. Тя е част от специализираната медицинска и научна общност, която почти 40 години се старае да реши проблема. И малко информация за изясняване на проблематиката:

Около петия ден от оплождането на яйцеклетката от сперматозоида, полученият бластоцист се излюпва от тънката обвивка, в която се е развивал до момента. Тя се нарича zona pellucida. Това е мигът, в който се е превърнал в ембрион и започва имплантирането му в утробата на жената, която след 9 месеца ще му даде живот. Това е единствения миг, в който ембриона има избор. Той, или ще приеме съдбата и родителите, които някой в някаква лаборатория му е определил, или ще умре. Защото бъдещето му е предопределено от генното инженерство. Първата успешна „ин витро” бременност е постигната през 1977 г. във Великобритания. Десет години по-късно успехът е постигнат и у нас. През 2006 г. в клиниката „Ейбрахам център за живот” - Тексас е открита официално първата криобанка за производство и търговия с човешки ембриони. По това време тя разполагала с 400 000 готови ембриони за имплантиране. Към настоящия момент в криобанките на клиниките по света те са милиони, складирани и замразени в течен азот и броят им продължава да расте, като очакват съдбата си. Някои от тях ще бъдат убити, други ще са използвани в експерименти, трети ще бъдат вложени в производство на стволови клетки и органи. Четвърти ще бъдат продадени, или дарени на бездетни семейства. В бранша експресната услуга  е известна като „овърнайт мейл”, или пратка за една нощ. Индустрията за изкуствено оплождане вече предлага всичко. В Интернет всеки вече може да си избере оплодителен материал, сортиран по генетични белези – черти на външноста и характера, коефицент на интелигентност, раса и образование на донорите. Само в САЩ в тази индустрия се въртят десетки милиарди долари. По същата логика и у нас услугата не е безвъзмездна. Овцата Доли беше старта на клонирането на бозайници и на дневен ред е човешкото клониране, което ще повдигне редица въпроси и проблеми от морално естество..

Но, защо бездетните семейства се подлагат на мъчителни процедури и непосилни разходи, а не си осиновят вече родени по естествен начин деца? Създаването на деца е генетично заложено в човека по неписан закон за всички живи същества. Възниква въпроса, защо да живееш, без да оставиш следа след себе си. Отговора на който е роденото дете, оправдаващо всички мъки и неудобства при прилагане на метода.

В процеса на експлоатация на метода „ин витро” обаче възникна проблема със стареене на уж „жизнеспособни” ембриони, съхранявани продължително време, което е и причина за редица непознати болести от генно естество на т.н „стъклени деца”, заченати по този начин. Защото на латински „in vitro” означава буквално „в стъкло”. Освен проблема с болестите от генно естество се проявява и този за твърде бързата промяна на генетичния код. Всички ние сме свидетели на бързата физическа акселерация и умствено съзряване на новите поколения. Родените днес са по-схватливи, рационални и технологично оправни от родените вчера. Създава се дори нова, по висока скала на „IQ”, постижима предимно за младите. Връзките между невроните в мозъка се осъществяват все по-бързо. Еволюцията на човешкия разсъдък и съзнанието, както и технологичния напредък за последните 30-40 години са толкова значими, че говорим за еволюционен скок.

Още в 80-те и 90 – те години на миналия век замразяването на оплодени яйцеклетки в течен азот стана популярно и ефективно в областа на асистираната репродуция. Семейства прибягващи до „ин витро” процедури, оставят след всеки опит големи количества, достигащи 20-25 ембриона на процедура. Световната статистика сочи, че само при един „ин витро” опит, получените яйцеклетки са от 8 до 30. Милиони семейства даряват, или продават излишните си ембриони на клиники и университети. Така се отървават от бремето за заплащане съхранението на ембриони, които едва ли ще използват отново. Милиони ембриони пътуват по всички дестинации на планетата, като цената им варира от 2000 до 5000 долара за брой. Към тези суми се прибавят  и разходи за консумативи, медикаменти, транспорт и др. Според качеството, годноста им и алчността на търговеца.

През 2002 г. се публикуват две мащабни изследвания в New England Journal of Medicine. Те показват, че децата заченати чрез асистирани репредуктивни методи в значителна степен се раждат с поднормено тегло, както и че страдат от широк диапазон родилни дефекти, недъгавост и генетични увреждания. Проучване в Австралия върху деца с тежки генетични дефекти и увреждания и недъгавост показват, че 90 % от тях са заченати „ин витро”. Имат много по-висок процент на смъртност и страдат във висока степен от церебрална парализа, муковисцидоза, емоционални и поведенчески проблеми. Хоспитализират се много по-често от естествено родените деца. Учени твърдят, че момиченца, износени „ин витро” с братче близнак, приемат мъжките му хормони, което води да редица физически и здравни проблеми по отношение на половата ориентация. Процедурата увеличава и броя на хората – химери с двойно ДНК, което води до преждевременна смърт на единия близнак, станал част от другия. Третирането с хормони за задържане на бременните жени по време на процедурата може да промени бъдещата сексуална ориентация на бебето. Смъртоносния синдром на Далвер, появил се през последното десетилетие е другата огромна опасност. Боледуват деца ненавършили 5 годинки. Същите нямат имунна защита и боледуват от всички възможни инфекции. За сега няма открити медикаменти за лечение. Голяма група учени обвиняват хилядите клиники за асистирана репродукция, позволяващи на пациентите си да избират своеволно характеристики на бъдещото си поколение – пол, цвят на очите, IQ, черти и особености. Така се унищожава естествения подбор и устойчивостта на вида ни. От тези примери е видно, че влизането на човека в ролята на Бог крие огромни рискове.

За мнозина бе странно обявяването на мама (Mutti) Меркел за Човек на годината през 2015 г. За антрополозите е факт, че човешкия вид е възникнал в Африка и там е най-запазен генотипа до оригиналния си вид. Именно тя отвори широко портите на Европа, за преселение на народите и бъдещо рекомбиниране по естествен път на човешките гени и запазването ни като вид. Болната Европа няма нужда за съхранението си от прескъпи медикаменти и процедури, а  от лечението, предписано от природата ни.

Може би написаното до тук е повлияно от Теорията на конспирацията, но звучи твърде правдоподобно.

 

 

 

СВЕТОСЛАВ  АТАДЖАНОВ

Djani.blog.bg

 

 

 

 

 

 




Гласувай:
15


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. kush11 - Бях пуснал много шокиращ постинг от ...
29.12.2015 15:10
Бях пуснал много шокиращ постинг от Германия. Направо диващина.
цитирай
2. djani - Ако трябва да охарактеризираме света с три думи, те са:
29.12.2015 17:40
kush11 написа:
Бях пуснал много шокиращ постинг от Германия. Направо диващина.


Назад към диващината!
цитирай
3. coacoa11 - Интересно как си се сетил да преч...
29.12.2015 23:17
Интересно как си се сетил да пречупиш репродуктивните проблеми на европейците през бежанската криза:)

Репродуктивната техника вече стигна до там, че се раждат деца с генетичен материал от трима родители, точно с цел по-здраво поколение. Африканските гени обаче не са желани при ин витро процедури, а от дивашки секс и насилие едва ли ще се роди и израсне нормално поколение. По-скоро пострадалите европейки ще направят аборт и ще имат психически и физически проблеми да родят и износят здраво поколение впоследствие, т.е. репродуктивната криза сред европейците може и да се задълбочи, за радост на ин-витро бизнесмените. Но това ще е за кратко - след някоя и друга година в Европа няма да има ни европейки, ни ин витро - ти да си чувал нещо за бежанци с репродуктивни проблеми?

Желанието да оставиш собствен генетичен отпечатък без съмнение е велика движеща сила. Малко хора обаче са толкова самолюбиви, че да се подложат на клониране. Истинска стойност носи не да успееш да се повториш, колкото и уникален да си, а да съчетаеш собствените си гени с гените на любимия човек. Но дори и любовта да не оживее в едно ново генетично "съчетание" и по неволя човек стане не генетичен, а епигенетичен фактор :), възпитавайки и отглеждайки дете, по-съвършено от него самия, той оставя своята следа в генофонда. Ако не със собствената си ДНК, то поне с ДНК на микробиома си :)

При изнасилванията, за които пишеш обаче движещата сила е не създаването на поколение (както и отглеждането и възпитаването му), а по-скоро моментното удоволствие и желанието на мигрантите да "накажат" жените. Или по-скоро глупостта на политиците. Колкото и да се мъча, не мога да видя някаква мъдрост или велика еволюционна мисия в поведението на госпожа Меркел...
цитирай
4. djani - Постинга ми е умишлено провокативен...
30.12.2015 09:45
coacoa11 написа:
Интересно как си се сетил да пречупиш репродуктивните проблеми на европейците през бежанската криза:)

Репродуктивната техника вече стигна до там, че се раждат деца с генетичен материал от трима родители, точно с цел по-здраво поколение. Африканските гени обаче не са желани при ин витро процедури, а от дивашки секс и насилие едва ли ще се роди и израсне нормално поколение. По-скоро пострадалите европейки ще направят аборт и ще имат психически и физически проблеми да родят и износят здраво поколение впоследствие, т.е. репродуктивната криза сред европейците може и да се задълбочи, за радост на ин-витро бизнесмените. Но това ще е за кратко - след някоя и друга година в Европа няма да има ни европейки, ни ин витро - ти да си чувал нещо за бежанци с репродуктивни проблеми?

Желанието да оставиш собствен генетичен отпечатък без съмнение е велика движеща сила. Малко хора обаче са толкова самолюбиви, че да се подложат на клониране. Истинска стойност носи не да успееш да се повториш, колкото и уникален да си, а да съчетаеш собствените си гени с гените на любимия човек. Но дори и любовта да не оживее в едно ново генетично "съчетание" и по неволя човек стане не генетичен, а епигенетичен фактор :), възпитавайки и отглеждайки дете, по-съвършено от него самия, той оставя своята следа в генофонда. Ако не със собствената си ДНК, то поне с ДНК на микробиома си :)

При изнасилванията, за които пишеш обаче движещата сила е не създаването на поколение (както и отглеждането и възпитаването му), а по-скоро моментното удоволствие и желанието на мигрантите да "накажат" жените. Или по-скоро глупостта на политиците. Колкото и да се мъча, не мога да видя някаква мъдрост или велика еволюционна мисия в поведението на госпожа Меркел...

Процесът на рекомбиниране на гени е стартиран отдавна. В момента той се динамизира, без да е ясно, какъв ще бъде изхода. Някои учени считат, че и Хомо сапиенс е плод на мутация. Бежанската вълна в Европа не е хуманен акт, а нещо друго...
цитирай
5. milady - джани, определено си заформил провокация, жалко че няма подобаващ интерес.
30.12.2015 10:23
Но, в Постинга/ти/ аз маркирам толкова много противоречия...
та, бих го определила като графомания на ръба на неврозата...
Апропо не става ясно ,сам ли си съчинил тази колаборация
от митове, легенди,пророчества ,и....тук там научни данни?!
Нерде..нерде пък Ролята на Мutti в този „хуманен акт“ !!
За Бога !
Айде едно наздраве от мен !
цитирай
6. djani - Да, жива провокация е и не го крия.
30.12.2015 13:17
milady написа:
Но, в Постинга/ти/ аз маркирам толкова много противоречия...
та, бих го определила като графомания на ръба на неврозата...
Апропо не става ясно ,сам ли си съчинил тази колаборация
от митове, легенди,пророчества ,и....тук там научни данни?!
Нерде..нерде пък Ролята на Мutti в този „хуманен акт“ !!
За Бога !
Айде едно наздраве от мен !

Джули, харесвам те в ролята на литературен критик...При получаване на Нобеловата награда за литература, Хемингуей ги е определил като кастрирани творци. Защо ли съм съгласен с него? А творчеството наистина е колаборация и заимстване. Цялата световна литература свидетелства за това. А иначе съм само блогов графоман без претенции..
цитирай
7. coacoa11 - Наистина провокираш :) В края на ...
30.12.2015 14:18
Наистина провокираш :)
В края на краищата всички сме малко или много роднини, всички имаме един общ предшественик - митохондриалната Ева и 99,9% от генетичния материал на всички хора по земята е еднакъв. Съществен качествен скок в еволюцията рядко става от рекомбиниране на гени, по-скоро мутациите, които дават еволюционно предимство имат значение, така че приказките за обогатяване на генофонда не ги вярвам. По-вероятно е европейците да измрат както динозаврите, поради собствената си глупост...

Според епигенетиката пък околната среда и условията в нея определят кои от всичките гени, които носим, ще се проявят и кои ще останат заспали за вечни времена. Ще видим как ще се отрази европейската природа върху изявата на африканските гени. Лошото е, че годините на приспособяване към европейския климат и природа няма да помогнат на европейците в борбата за оцеляване - естественият отбор ще даде предимство на най-бързо размножаващите се.

Човешкото тяло - отвътре и отвън пък е носител на огромен брой микроби - по-голям от броя на клетките, от които е изградено. ДНК на този ни микробиом е много по-голямо като количество от собственото ни ДНК. Ще има промени в микробиомите, които носим и ще ги видим доста бързо - някои микроби се възпроизвеждат на всеки двадесет минути. Дано това не ни донесе само нови болести.

Прав си, че приемането на бежанци не е хуманен акт. Едва ли и Меркел се изявява в ролята на Дарвин. Просто няма начин в това "хуманно дело" да не са замесени пари, много пари, това е.
цитирай
8. milady - колега джани, по добре добър критик,нежели..безсилен творец /мое/
30.12.2015 15:04

Процесът на рекомбиниране на гени е стартиран отдавна. В момента той се динамизира, без да е ясно, какъв ще бъде изхода. Някои учени считат, че и Хомо сапиенс е плод на мутация. Бежанската вълна в Европа не е хуманен акт, а нещо друго...

Ако имаш добро желание, дай да чуем твоето лично мнение
по сложната тема. В епилога имаш 3/три/ недопустими
противоречия, и това за пред масовия читател...
Ти си !

цитирай
9. djani - Ох, ще ме умориш, Джули...
30.12.2015 17:42
milady написа:

Процесът на рекомбиниране на гени е стартиран отдавна. В момента той се динамизира, без да е ясно, какъв ще бъде изхода. Някои учени считат, че и Хомо сапиенс е плод на мутация. Бежанската вълна в Европа не е хуманен акт, а нещо друго...

Ако имаш добро желание, дай да чуем твоето лично мнение
по сложната тема. В епилога имаш 3/три/ недопустими
противоречия, и това за пред масовия читател...
Ти си !


Чичко Гугъл знае повече от мен. Има и специализирана литература по въпроса. Както знаеш, аз съм милиционера от песничката на "Щурците" - "над Омир слънчево ридаещ". Мильо не е специалист по всичко, но знае да провокира. Включително и интерес. А бежанската вълна и за слепците е видно, че има връзка и с демографската криза. Не случайно Сталинка ни агитира да ги приемем, за да си решим проблема. А те, там у ЕС по политическа ли, по лесбо линия ли, си имат приказката с танти Меркел...
цитирай
10. djani - Жабке, коментарите ти бликат от компетентност...
30.12.2015 17:55
Тъй като професията ти е до голяма степен е близка до проблематиката. Наистина страшно интересно е, как бактериите и микробите в организма ни така координирано и автоматично, без участие на съзнанието ни поддържат жизнените процеси в тялото ни и уж живеейки самостоятелен живот, са неразделна и жизнено важна част от нашия. . Все ми се струва, че подобна организация е свърхестествена и по силата само на Създателя. И както сега в политиката само си задаваме въпроса - КОЙ?...
цитирай
11. toninabog - Поздрави за светлите празници!
30.12.2015 18:06
Много си добър в писането! Караш хората дори да мислят, а други навлизат в дебрите на генетиката.Темата ти е" Похищението на Европа" и според мен си я представил прекрасно,спирайки се на" ползата от бежанската вълна".Това пришествие може да се окаже фатално за Европа.
цитирай
12. milady - тъй като се получи мн.добър диалог/благодаря ,жабка ! слагам ти 6+ за актуалната и спорна Тема
30.12.2015 18:07
djani написа:
Тъй като професията ти е до голяма степен е близка до проблематиката. Наистина страшно интересно е, как бактериите и микробите в организма ни така координирано и автоматично, без участие на съзнанието ни поддържат жизнените процеси в тялото ни и уж живеейки самостоятелен живот, са неразделна и жизнено важна част от нашия. . Все ми се струва, че подобна организация е свърхестествена и по силата само на Създателя. И както сега в политиката само си задаваме въпроса - КОЙ?...


pp. Здрава ,мирна и изобилна ,Новата 2016 !
специални поздрави на съпругата ,джани, май Френд!
цитирай
13. djani - Благодаря ти за одобрението, Тони!
30.12.2015 18:35
toninabog написа:
Много си добър в писането! Караш хората дори да мислят, а други навлизат в дебрите на генетиката.Темата ти е" Похищението на Европа" и според мен си я представил прекрасно,спирайки се на" ползата от бежанската вълна".Това пришествие може да се окаже фатално за Европа.

Старая се, пишейки постингите си да провокирам интерес към темата и да задълбаят в нея, а с коментарите си и да я обогатят. Поздрави и на теб!
цитирай
14. djani - Като самодивите...
30.12.2015 18:36
milady написа:
djani написа:
Тъй като професията ти е до голяма степен е близка до проблематиката. Наистина страшно интересно е, как бактериите и микробите в организма ни така координирано и автоматично, без участие на съзнанието ни поддържат жизнените процеси в тялото ни и уж живеейки самостоятелен живот, са неразделна и жизнено важна част от нашия. . Все ми се струва, че подобна организация е свърхестествена и по силата само на Създателя. И както сега в политиката само си задаваме въпроса - КОЙ?...


pp. Здрава ,мирна и изобилна ,Новата 2016 !
специални поздрави на съпругата ,джани, май Френд!


Накрая плеснахме и се прегърнахме. Весели празници!
цитирай
15. coacoa11 - Джани, учила съм генетика някога, ...
30.12.2015 23:13
Джани,
учила съм генетика някога, но тотално съм се откъснала вече от материята, излишно е да ме ласкаеш, защото си знам нивото. Подхвърлям ти хапки информация, може да ти е полезна и да я сдъвчеш в една друга книга, която пишеш отдавна.
Понеже все пак сме социални същества, много е първично да даваме предимство на биологията и гените. Не че ги отричам, но смисълът на живота и оставянето на следа не се свежда до размножаването, а до това да бъдем добри, съвършени и щастливи, докато отглеждаме и възпитаваме още по-съвършено от нас поколение. Да видим как похитената Европа ще се справи с ролята на осиновителка:)
цитирай
16. lidislidis - Вярно и точно написано. Научих неща, които не знаех.
03.01.2016 21:34
Благодаря, Джани!
цитирай
17. djani - Ох, и аз все се уча...
04.01.2016 10:53
lidislidis написа:
Благодаря, Джани!


И си останах недоучен...
цитирай
18. krumbelosvet - Реклама
25.02.2018 19:30
Реклама на черни курове. Специялно подбрани или колажи. Джани, Джани, ИЗВЕСТНО Е защо са проблемите с размножаването на бялата раса - раждания към 30-гадишна възраст, 11-16 години в училища и университети, и цял живат обездвижване, изкуствени храни, противозачатъчни средства и аборти..
А Джани предлага внос на курове...
цитирай
19. djani - Е, чак да предлагам внос...
25.02.2018 21:35
krumbelosvet написа:
Реклама на черни курове. Специялно подбрани или колажи. Джани, Джани, ИЗВЕСТНО Е защо са проблемите с размножаването на бялата раса - раждания към 30-гадишна възраст, 11-16 години в училища и университети, и цял живат обездвижване, изкуствени храни, противозачатъчни средства и аборти..
А Джани предлага внос на курове...

Знайно е, че всеки член над 12 см. може да свърши работата. Но, според жените "Ах, размера е без значение". Ама, явно живот без сополиви и ревливи наследници и секс до дупка е за предпочитане от днешното поколение. Прмери, с лопата да ги ринеш. И понеже от дете познавам мизерията, да не се оправдават някои с нея, защото всичко е в чипа, който ни набиха в главите, а не отзад...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: djani
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3245143
Постинги: 927
Коментари: 3370
Гласове: 4679
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031