Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2017 16:27 - След Възнесението
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1395 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Свят на безмълвна добродетелност. Останали са на Земята само тези с любящи, топли сърца. Сърца, които туптят в такт с Ритъма на Първотвореца и в пълен, естествен и непринуден синхрон помежду си. Създания, чиято чувствителност достига и най-далечното кътче на Всемира, като струна винаги готова да дари музика под пръстите на Бог. 
Няма отделности, няма разделение. Всички са различни и уникални, но трептят като Един, Едно са в душите си и са щастливи и благословени в това. Никой не чувства самота, във високите вибрации усещането, връзката с Бог е могъща и постоянна. Всичко е изпълнено с Любовта Му и живее, и пулсира, за да изрази радостта и Благодарността си от дара на Живота, от блаженството да си част от Любовта, част от Творението, част от Великата Еволюция. Всеки иска да зарадва Отца си, братята и сестрите си, иска да покаже, да изрази, да отдаде по всички възможни и невъзможни начини своята Признателност за всичко, което е и ни е дадено от Първоизточника като проява на Висша, Безусловна и Вечна Любов. 
Свят на радост от даването, удовлетворение от помагането, от отдаването. Свят на чисти помисли и добри дела. Свят, в който ангелите се чувстват у Дома си и нищо не ги тревожи, не ги притеснява, могат да си починат в блажено съзерцание на живота в Любов, живота в добротворене, на общите усилия на Любовта на космическите създания да възстановят Земята и да я направят Рай. 
Никой не се страхува в свят на чисти намерения, Любов и добри дела. Всички живеят заедно, потънали в прегръдките си. Няма мое и твое, никой няма нуждата да притежава, всичко се ползва заедно в свят на взаимна грижа, пълно доверие, където ти си всеки, и всеки си ти и няма друго освен Бог, проявен по великолепни, разнообразни и уникални начини. 
Свят на Свобода. Свободата да бъдеш най-доброто от себе си в пълния си потенциал и да раздаваш от себе си за благото на всички, за всеобщото благоденствие, за Прогреса във Всемира. Свят на спокойствие, тишина, радостно взаимодействие, активна Хармоничност, Синхроничност, Безкрайна нестихваща Любов! Нашият Нов Свят!

image



Гласувай:
6


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. erato7 - Сияен, нов свят!!!
18.01.2017 19:12
Сияен, нов свят!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184777
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031