Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2018 17:24 - Тия не са у ред ма, како Пенке - 26
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 2492 Коментари: 7 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Горкото твойто магаре! То им святка по един тежък прав между очите, а те пак напират да се заврат под него. Да проверели “старите курви имат ли топки”. ГЛУПОСТ ИЛИ МЕЧТА Е ТОВА?   

Цитирам точно:

22.05.2018 “Какво търсиха Меркел, Радев и Макрон при Путин?”

автор merlin68

“Европейският политически елит който трябва да се опълчи на Тръмп, е същият онзи, който глупашки следваше хулиганската американска политика досега. В пълна сила това важи и за родните ни политически проститутки, като в този кюп не поставям единствено президента Радев. Иначе Европа и в частност България, могат да спечелят много загърбвайки противопоставянето с Русия. Конкретно за нас това са проектите "Южен поток" и АЕЦ Белене, както и перспективата на руския пазар. Затова Радев се срещна с Путин, затова Макрон и Меркел също бяха в Москва. Въпросът обаче е висящ. За да се осъществи очевидното взаимноизгодно сътрудничество ще трябва да се воюва със САЩ, икономически, а може и ... Затова се искат топки, а дали старите к.рви ги имат?”

Не знам дали старите курви от ЕС имат топки, но като гледам президентът Радев няма никакви. Миналия понеделник се изцепи на премиера Борисов, че не искал да се срещне с президента на Македония Георге Иванов, който бил твърдо против новото име “Северна Македония”, което според него “разделяло Балканите”. Днешният понеделник пред представители на ЕС, събрали се в София, пък похвали политиката на Борисов, която “обединявала Балканите. Ако така кара и самолет, добре че не е пътнически, а изтребител. Т.е. най-много двуместен.

Да-а-а, како Пенке. Тъй като мерлините не представляват свястната България, да ги оставим да проверяват дали „старите курви“ от Европа имат топки. Няма по-бърз и ефективен начин да получат един прав и корав между очите.

Сега да погледнем коментарите под този постинг:

Leonleonovpom2: “Здравей, Краси! Така е, САЩ провеждат политика, съобразена само с техните интереси, независимо дали те съответстват на приятелския кръг? Но насреща си имат интелигентни хора. И следва нормалната реакция. Щом работата е такава и ние ще си гоним интересите! Те на първо място. Европа обра пасивите на "Арабска пролет", САЩ инициаторите се измъкнаха по живо, по здраво, сега искат да и натресат и " Иранска зима". Това трудно може да се приеме като приятелски акт. Хубав ден!”

Може да попиташ, како Пенке, защо ти пиша за реакцията на този Leonpom, че и 2. Тя е одобрение на написаното от Merlin и това е съвсем естествено. Но аз нали знаеш, съм Мара Подробната. Спомняш ли си, че има един Marknatan, който е най-големия подигравчия на Leonov. Той му измисли прякора „Великият алхимик“. Поне 30 постинга има в които го прави на нищо. Подиграва му се като се почне от професията, та стигне под завивките с жена му. Е, нрави блогови, на администраторките и модераторките се харесва това. Та този същият Marknatan преди няколко години се беше наканил да ме ... такова, мене, обаче не идвайки ми лично, а изпращайки ми Мерилина – един нарисуван от него пръч с това име. И сега изведнъж направих връзката между Merlin68 и Мерлина на Маркнатан.  Затова се учудвам на повратливия добряк ЛеонЛеонов. Че си завира главата в сеното, повтаряйки си „Нажимай, гад! До мозга не дотянеш...“, както се казва.

Може би, както се казва. Гледам напоследък, имам предвид - чета с интерес - словесната война между „охранителя Гого“ и „международничката“ с „Кофичко“ и ВВ1951 и ми се вижда същата работа. Борят се за Ку..пата на твойто магаре, май, май.    

=====================================   

Обаче си мисля, че няма да я спечелят, како Пенке. Ку... пата на твойто магаре имам предвид. Техните препирни, псувни, имат личен характер. Кой е по-голям, сравнен с двата „хълма“ на Елбрус, да речем. А това НЕ ПРАВИ идеен смисъл, заради който си струва да бъде поддържан един сайт. Трябва да се обсъжда, да се спори, кой връх е по-висок - Комунизъм или Ленин. К‘ви са тия Елбрусли на хигиенистко-програмистко ниво? Я, сиктир! Дай да видим соц.класиката. Тя, разбира се, е пак в маркнатановата група.

Боже, какви ГЛУПОСТИ, че и поднесени НЕСВЪРЗАНО.

15.03.2018 - Може ли Октомврийската революция да съществува без Ленин, а България без Левски? Колкото США без Линкълн

Автор marknatan

„Естествено, че всеки разбира от Левски, то е като футбола в Бразилия, за новата балканска порода на п-ва. Разглеждането на Левски, като печалба е най-голямата грешка на бгисторичари и политическите печалбари, по-голяма дори и от антибългарската доктрина за братя Грим. Загубата на Левски, какво се пИчели и какво се губи, ето на този счетоводен въпрос не са отговорили капиталистите, пишман капиталистите, защото без двустранно отразяване няма капиталиъм, както и няма История. Със загубата на Левски България губи много повече от Левски, губи себе си. Това след него не е България, а киролометодиевщина на криворазбраната цивилизация кокошкарското време на обучаваните в россия свирчовци и пладнешки разбойници стамболовци представи своите исторически доказателства. Е как Великия Левски в тоя кокошкарник да се вмести? Този кокошкарник България на Левски ли е ?“

Е, разбра ли нещо, како Пенке? Например защо Маркнатан променя една буква от завещанието на Левски, имам предвид „пИчели“, което е директна препратка към тюфлека Стоичков? Като на всичкото отгоре въпроса на Левски е наречен „счетоводен въпрос“!!!

Слушай нататък:

„Новата балканска порода довежда педераст за княз и гендъра макар и двадесет и шест годишен така и не запложда жена. След него се довежа друг педераст за цар. Доколко задачата на педераса цар е бил съзнателото и систематично унищожаване на българския талант е видно от днешните резултати. Ето това се случи на новата балканска порода. изкупиха им индустрията и я затвориха, като преди това бяха унищожили младежта и таланта на древната империя. Смело може да се каже и на практика на сто процента е сигурно, че Живкова България, бе последната оцеляла българска държава, опитала се да обърне прилива. Тази агония на която сме свидетели в последните двадесетина години е агонията на умиращата държава и изчезващият и автентичен народ систематично унищожаван и подложен на геноцид от момента на чудодейното му възкръсване, като феникс от пепелищата на последната руско турска война избухнала от Божията искра с цел възстановяването на отломка от някога могъщата българска империя извършено от последната и издънка руската държава, която като зомби без да иска и да знае защо изпълни Божията промис.

Е нема България за Левски, както е невъзможно да има ВОСР без Ленин или США без Линкълн. Да не се бърка с промискуитета на Православието“

Глупости, че на всичкото отгоре и несвързани, ще кажеш, како Пенке. И ще бъдеш права. Чакай само още миг да ти покажа коментара под тях на Radostinalassa: „Гейовете са биороботи. Т.е. послушни. В миналото затова са кастрирали евнусите в харема. Сега издигат във властта също гейове, за да им прислужват. Но нашият народ се възпротиви срещу опита, да се вменява на децата, в частност на момчетата момичешки навици. Като го обединим с неправилното хранене, това ще доведе до вторична педерастия у момчетата.“

„Като го обединим с неправилното хранене“? – А защо не и с протестите на майките, които „Системата убива“???

=====================================   

25.05.2018 – “България загърбва русофобията”,

автор hadzapi

„Напоследък българската външна политика става нормална. Поне по отношение на Русия. Русофобските вопли, които допреди две-три години долитаха и от Министерски съвет, и от президентството, сега са заменени от гласа на разума. В извършването на тази промяна голяма роля изигра президентът Румен Радев. С действията си той показва, че можеш да бъдеш лоялен към организациите, в които членуваш, без да изпадаш в апокалиптичен тремор само при споменаването на думата Русия.“

Стоп на цитата. За да помислим върху изреченото.

Вчера, 17.06.2018, организациите ООН (представена от постоянния си наблюдател Матю Нимиц) и ЕС (представена от външния министър на Съюза Фредерика Могерини) подкрепиха договора между Гърция и Македония (представени от премиерите Ципрас и Заев и външните им министри) за ново име на държавата Македония. Което в края на краищата ще доведе до факта Западните Балкани да мирнат, влизайки „под една шапка“ – НАТО и ЕС. Което е главният приоритет на българското председателство на ЕС (представено от Бойко Борисов) и абсолютно сигурно не е по вкуса на Русия. За какъв „глас на разума“ говори блогъра hadzapi?! Ако този глас наистина е разумен, би следвало президентът ни Радев да се зарадва от укрепването на мира на Балканите. А той се покри като ... като президента на Гърция Георге Иванов, който оня ден му беше на гости именно с цел да търси подкрепа за разделението на Западните Балкани „под шапката“ на Русия (представена от Владимир Путин). Грешна преценка, Радев. Цяло щастие за тебе е, че управлението на страната е „продължителна война“, а не „еднократна битка“, щото досега да ти е свален самолета няколко пъти. Както казах вече веднъж по-горе.

Продължавам с ЛЪЖИТЕ във въпросния постинг: (Подчертал съм ги, не мисля да се обосновавам повече.)

„Всъщност президентът Радев изразява настроенията на по-голямата част от българското гражданство, което държи да имаме нормални отношения с Русия, а не да се отдаваме  на русофобска истерия. Тази истерия е чудесно средство за препитание на неколцина грантови анализатори, но е крайно вредна за България. ... Да не би да ставаме по-мили на Брюксел и Вашингтон? Да не би там да оценяват особено високо бесния ни евроатлантизъм? Не, разбира се. Уверен съм, че дори не ни забелязват особено. По същия начин не се забелязва слугата, който неистово се старае да се хареса на господаря си. ... България напоследък не е била посещавана от високопоставени американски правителствени лица, нито пък от американски сенатори. Не бива да забравяме, че именно след подобни посещения ние се отказахме от проекти като АЕЦ „Белене“ и „Южен поток“.

И няколко от НЕОСЪЩЕСТВИМИТЕ МЕЧТИ на милите хора, загрижени за България:

Ако отново станем свидетели на подобни визити, дали българските управляващи ще имат силите този път да проявят по-голяма самостоятелност? Може поне да се опитат. ... Международният контекст днес е доста по-различен от този преди 5-6 години. Европа, и по-специално Европейският съюз, май най-после започна да осъзнава, че сляпото следване на неоконсевативните директиви, идващи от Вашингтон, не води до нищо добро. ... Европа, или поне някои държави на нашия континент, изглежда, избират пътя на еманципацията. Защото евроатлантизмът си е евроатлантизъм, но умните политици се грижат преди всичко не за него, а за интересите на държавата, която ръководят. Много ми се иска от този принцип да се ръководят и българските политици.“

Последно уточнение и свършвам. Източникът на това съчинение по картинка е списание А-specto. – Калина Андролова, Кеворк Кеворкян, Петър Волгин, Мартин Карбовски.

=====================================   

Кеворкян ли казах? Ето го цитиран от Божо12345. Иначе оригиналът е от 16.04. във Фейсбук.

24.04.2018 - кеворкян разсъждава

Автор bojo12345

-           „НАЙ-СЕТНЕ ПРИЗНАХА, ЧЕ СМЕ ВТОРА РЪКА. Европейската комисия възнамерявала да забрани продажбата на хранителни продукти от големи търговски марки на по-ниско качество в Източна Европа. Възнамерявала. Каква милост само, мерси. Къде е господин Ю – Лигавият Целувач?

-           Какво толкова подкрепяте ударите в Сирия – подкрепете най-сетне собствения си народ? Какво „помирявате“ Западните Балкани – помирете хитреците от ЕС поне с някакъв приблизителен морал.

-           Нашите политици не виждат по-далеч от носа си, обаче бързо се изхитриха и започнаха да говорят главно за Бъдещето – макар че за тях то е някаква неясна пихтия. Тихомълком свиха този номер от „онова“ време – когато ни караха да пребиваваме повече в Бъдещето, за да не забелязваме Настоящето. Добри ученици се оказаха в дивотиите.

-           Комунистическата доктрина твърдеше, че парите, например, ще отмрат окончателно в началото на 80-те години на миналия век. Много ги подиграваха тогавашните управници за тази фантазия – но се оказа, че в известен смисъл те познаха, макар и със закъснение: трийсетина години по-късно парите наистина отмряха за немалка част от народа. Ако не вярвате, питайте един пенсионер – пари ли са 200 лева на месец.

...

КЕВОРК КЕВОРКЯН във Фейсбоок“

=====================================   

28.05.2018 – „Дерзайте демократи“

Автор maxim0411

„Десет годишното управление на ГЕРБ начело с Цацаров, Борисов, Плевнелиев, мощното плуване в септичната яма на ЕС и НАТО, доведоха до унизителното отношение към България, да презират и говорят снисходително за нея, като територия чието населения няма собствено мнение и не иска да има! Това постижение на Властта Борисов е непреходен вклад в историческото величие на България! Не всеки ден от изтребител се прави колело с кука и се твърди че е ракета! Дерзайте демократи!“

Аз нямам коментар, како Пенке. Освен, че съм запазил оригиналния правопис на автора. Да му мисли магарето на Историята.

=====================================   

Хайде да се разведрим, смеейки се.

16.03.2018 - Путин праща ракета на Марс през 2019 г., Елън Мъск подаде жалба в съда за спиране, имал "патент"...

Автор koshava

„Bъв втopaтa чacт нa филмa „ΠУTИH“ нa Aндpeй Koндpaшoв pycĸият пpeзидeнт Πyтин oбявявa плaнoвeтe нa Pycия дa изcтpeля миcия дo Mapc oщe пpeз 2019 гoдинa. Ha пъpвия eтaп щe ce изпoлзвa бeзпилoтeн ĸocмичecĸи aпapaт. Cлeд тoвa ca плaниpaни пoлeти c eĸипaж. Глaвният ĸoнĸypeнт нa Pycия в ĸoлoнизиpaнeтo нa Mapc e ĸoмпaниятa ЅрасеХ нa милиapдepa Елън Mъcĸ. Heoтдaвнa Mъcĸ oфициaлнo зaяви, чe щe ocъщecтви пъpвия бeзпилoтeн пoлeт дo Mapc пpeз 2022 гoдинa. Πилoтиpaният пoлeт дo Mapc ЅрасеХ e плaниpaл зa 2024 гoдинa. Aĸo pycĸият плaн зa изcлeдвaнe нa ĸocмoca ce ocъщecтви в плaниpaнитe cpoĸoвe, тo имa шaнc, пъpвитe зaceлници нa Mapc дa бъдaт pycнaци, a нe acтpoнaвтитe нa aмepиĸaнcĸaтa ĸoмпaния.

Темата за завладяването на космоса е една друга сфера от човешкото знание, в която съветската пропаганда е „връо“. Четеш и не вярваш на очите си. Нещо като дето Ким Чен-внук съобщил на сънародниците си чрез медиите си, че Северна Корея била спечелила световната купа по футбол през 2010-та, побеждавайки на финала Бразилия с 7:2. Без майтап! Чел съм го на български език и съм го запомнил. Но не мога да го твърдя. Твърде дребно е, съпоставено с реалната възможност, отивайки на място в тази Корея, да остана там. Помните ли онзи американски журналист, обвинен в антикорейска пропаганда, дето преди половин година горе-долу другарят Ким великодушно пусна да се върне в САЩ след 5 години плен, за да умре на родна земя след 2 седмици?! Не? – Е, аз помня, како Пенке, много помня. Малко ще се отклоня от темата, но трябва да покажа, че апачик отричането не е северокорейски патент само, а е типичен комунистически прийом, така характерен и за българите, „харесващи комунизма“. Така да се изразя меко.

На 11 декември 2017г. в постинга „Припомняния – Макс Борн и българските комунисти“ препоръчах на последните да погледнат една нощна снимка на Корейския полуостров, направена от сателит (на НАСА, естествено). Там се вижда пределно ясно, че докато нормалният свят е ярко осветен, то в Северна Корея е тъмно „като в мечи гъз“. И знаете ли какво „опровержение“ получих от

Krumbelosvet, цитирам: 11.12.2017 14:24 – „Гол макартизъм, "подкрепен" с "подходящи" отражения в КРИВО ОГЛЕДАЛО. Но, НО, Н О, тоя път хитрата добронамерена сврака влезе с двата крака. Първо, нямаше нужда да гледа Далечния Изток от американски сателит. До 1960г. от българо-турската или българо-гръцката граница СЕ Е ВИЖДАЛО С ПРОСТО ОКО, че откъм България светят десетки села, а откъм Турция и Гърция е мрак. По това време и сам Айнщайн слага България между развитите страни, а тия нейни съседи - при неразвитите.“ ...

Ох. Преди седмица се откри новото световно първенство по футбол, което е в Русия. Досега са изиграни само първите мачове в групите. На бъдещите първи четири отбора в света им предстоят още по 6 мача. Само припомням отново на

Krumbelosvet, който на 18.06.2018 написа „К‘во става в Русия“? Три фаворита - Аржентина, Германия и Бразилия се гърчат и туткат за равенство. Три славянски отбора - Русия, Хърватия и Сърбия тържествуват. Тая страна е омагьосана.“

онзи стария виц: Защо привържениците на „Левски“ отиват на стадиона 2 часа по-рано? – За да могат поне два часа да се радват на нулевото равенство.

=====================================   

Мислех да свърша тук, како Пенке, ама като влязох в блога на Krumbelosvet, прочетох и последния му постинг (10.06.2018 „Простете, но е актуално и документално. Как едно мило момиченце е станало русофоб“) в който той се възмущава, че едно мило роднинско момиченце е възпитавано така от своите родители, че да намрази „добрите руснаци“ още в 7-мата си година.

Просто съм длъжен да припомня на Крумстрашни една информация от м.март т.г., която сигурно е вярна, защото не съм я чул от Юлиан Вучков по „евро ко?“, а съм я прочел и то не къде да е, а в братовчеда ДНЕС.БГ. Ето я, цитирам:

Популярният рапър Мишо Шамара се извика от Щатите на тема българска история, като не спести и обидни квалификации. Той разбуни духовете и сравни действията на хан Аспарух с тези на Османската империя, а хан Крум се държал комплексарски и действал като лайно. В края на видеото той се обръща към част от българското общество с обръщението: "Говеда". Как да спориш дали хан Крум е "боклук изпърдян", докато той плюе в бутилка? Ако Шамара търси известност, по някакъв нелеп начин я постига. Но не е ли по-добре за него да показва пълните зали и клубове по време на последното му турне у нас? Като какъв иска да бъде познат – като изпълнител или като плюещ семки от диня и храчещ в бутилка?“

За забравилите или за неискащите да си спомнят, ще припомня, че Мишо Шамара беше главното действащо МЛАДО ЛИЦЕ по старчешките контрапротести пред НДК, които сваляха отявления русофоб Росен Плевнелиев. Що не се възмущаваш от него (без малко да добавя „бе“), Круме?

Прости, но още малко изтърпи. Твоята информация за малкото мило момиченце е твой личен спомен и при това датиран от самия теб „през 90-те“. Иди проверявай дали не е измислено. А като наложа отгоре информацията, дадена от самия теб (това блога е страшна база данни!), че децата ти са напуснали България и живеят в чужбина, става знаеш ли каква?!

=====================================   

Я, тъй и тъй съм тръгнал да дам още информация – за нови постинги на крумообразните. Цитирам сайта БНТ Новини:

09.03.2018 – „По случай Националния празник Трети март българското посолство в Хавана организира концерт на любимата на кубинската публика певица Йорданка Христова. Събитието, което се състоя в престижния театър „Америка“, събра над 1000 души. Йорданка Христова използва повода, за да се сбогува с кубинските си почитатели - 50 години след дебюта си в страната. Сред публиката бяха представители на кубинската държавна администрация, дипломатическия корпус, артистичните среди, българската общност и кубинци, завършили образованието си в България. Концертът завърши с „Моя страна, моя България“, която изправи на крака публиката. След концерта в Хавана Йорданка Христова замина за Мексико. Това е втората спирка в турнето на певицата, финансирано от Министерството на външните работи по Комуникационния план за Българското председателство на Съвета на ЕС.“

Какво става? – С чужда пита, майчин помен! Типично за комунистообразни.




Гласувай:
3



1. krumbelosvet - Съм горд
20.06.2018 09:08
Съм горд, че един антиком, ЗА ПЪРВИ ПЪТ в блог.бг, ми посвещава специално изследване. Няма да опровергавам, освен ЕДНО. Моите деца всички са в България. Писал съм, че ВНУЧЕТА гледат американски филми и пеят на английски, но за това НЕ Е НУЖНО да напускаш страната. Америка превзе българския ефир.
Така, како Пенке.
цитирай
2. yoan2015 - Дедо Круме, ти си щастливец.
20.06.2018 18:32
krumbelosvet написа:
Съм горд, че един антиком, ЗА ПЪРВИ ПЪТ в блог.бг, ми посвещава специално изследване. Няма да опровергавам, освен ЕДНО. Моите деца всички са в България. Писал съм, че ВНУЧЕТА гледат американски филми и пеят на английски, но за това НЕ Е НУЖНО да напускаш страната. Америка превзе българския ефир.
Така, како Пенке.

цитирай
3. dobronameren - ДЕЦАТА тук
21.06.2018 09:28
а внуците КЪДЕ са, дедо Круме?
Знаеш ли, че всеки който чете редовно постовете ти, би се усъмнил дали "че ВНУЧЕТА гледат американски филми и пеят на английски, но за това НЕ Е НУЖНО да напускаш страната" е равносилно логически на "внучетата МИ са в България"!!!
цитирай
4. leonleonovpom2 - Всеки простак се възхищава от се...
22.06.2018 08:33
Всеки простак се възхищава от себеподобните си?
Що за недоразумение си ти?
цитирай
5. dobronameren - Пиши Leonov, пиши
22.06.2018 09:09
Този блог се чете от много хора. Всякакви има измежду тях.
цитирай
6. leonleonovpom2 - Не ме интересуват другите! Ка...
22.06.2018 09:47
Не ме интересуват другите!
Казваш ,че си Добронамерен?
Не, ти си Преднамерен и след това-Злонамерен
Има свобода на словото! И никой няма право да се самоназначава за цензор!
Ясно ли ти е!?
И то от неговата камбанария!
На тебе ти липсва обективност
Не си за тази работа!
Копай си в лозето
Ако не разбираш, допълнително ще ти изясня
Аз се чудя, как те търпят?
Защото си безобиден и не ти обръщат никакво внимание е отговорът!!
цитирай
7. dobronameren - Аз цитирам. Няма как да бъда ЦЕНЗОР.
24.06.2018 18:02
Свобода на словото има. На тебе ЯСНО ЛИ ТИ Е това, Леон.
Тъкмо за това имаш право ДОПЪЛНИТЕЛНО ДА МИ ИЗЯСНИШ.
Само не забравяй, че ИЗЯСНЯВАШ не само на мен, а и на всички, които четат този блог, които ТЪРПЯТ не само мен, но и теб. Тяхна е преценката, не е твоя.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1872768
Постинги: 669
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031