Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2019 18:25 - Убийство на опорна точка
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1118 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
За да прикрива и оправдава престъпното надуване на борсовите цени на електроенергията, което сама организира и активно провежда, на министър енерГЕПИка Теменужка Петкова са и продиктували няколко опорни точки, които тя да повтаря пред журналистутките, за да и повЕрваме. Днес ще убием една от тях чрез разобличаване.
Въпросната опорна точка гласи, че борсовите цени у нас са близки и малко под тези в региона, като всеки път натъртва, за пример, имената на Румъния и Унгария (вижте краткото видео в края на статията). Но сега ще ви покажа, елемента на измамата. За по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката, а после и втори път:

image

В четирите ъгъла на снимката виждате производството на електроенергия в четири държави, в реално време, за последната седмица, по видове източници на енергия. Това са разноцветните полета от всяка графика. На всяка графика, освен това, има и една ЧЕРВЕНА крива линия. която показва натоварването не електроенергийната система на съответната държава, в същият този момент, на генериране на електроенергията. Когато червената крива е над разноцветните полета (Унгария и Румъния) това означава, че съответната страна не може сама да си произведе количествата, с които да натовари системата си и следователно ВНАСЯ електроенергия. Обратно, когато червената крива е върху разницветните полета (България и Германия) това означава, че съответната страна произвежда повече, отколкото и е нужно и ИЗНАСЯ излишните количества.
Сега става ли ви по-ясно, защо е нормално и естествено Румъния и Унгария да са с по-висока цена на тока на борсите си, а България трябва да е по-близо до Германия. В центъра на горната снимка виждате цените за утре, 17-ти октомври, от където става ясно, че България е отново №1 по-най-скъп ток в цяла Европа. Това се случва за ТРЕТИ път само за последните ЧЕТИРИ дни!!! Гърция не се брои, а защо вече съм обяснявал многократно.

За финал ще кажа само, че Германия е №1 по НАЙ-ЕВТОНА борсова цена от началото на 2019-та г. до утрешния 17-ти октомври. България трябва да е плътно до нея, но тогава организираната престъпност ще изгние от мизерия.

Георги Котев





Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9863436
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930