Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2018 17:19 - ИСТОМИЦИН е най-ефективния антибиотик срещу руСИФИЛИСъм
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2243 Коментари: 3 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Претендирам за авторско право! Буквално през последните 24 часа го открих. По реакцията на болната маса към последното ми писание "Бедните руснаци! Още не знаят, какво ги чака?". Реакцията на подадената доза беше зашеметяваща. Ще припомня накратко, че съгладно последния Годишен отчет на кънцерна Росенергоатом, дъщерна структура на Росатом и оператор на всички 10 руски АЕЦ-а, през идната 2019-та година братушките ги очаква мощна ядрена секира, през цената на електроенергията. Ето как изглежда най-кратко казано и показано това (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката):

image

Да припомним и елементарната математика!

213,4 милиарда рубли / 201,33 милиарда кило-Ват-часа = 1,06 рубли/кВт.ч

Ако направите същото елементарно упражнение със следващите две числа, в червената и зелената рамки, ще забележите, че от 2019-та година цената на ядрения ток в Русия, НА ЕДРО, ще скочи с поне 39%. Осветяването на заявката на Росенергоатом силно влоши здравословното състояние на руСИФИЛИСтиците. Те буквално изригнаха. Но поради тежкото си здравословно състояние нито един от тях не успя да открие и предостави данни за цената на българския ядрен ток, НА ЕДРО, за да я сравним с руската. Именно този вирус яко ги мъчи. Те не искат истината да излиза на светло. Ах как не искат! Но в човешката история няма такъв случай - на вечно скрита истина.
Ето защо днес ще подам поредната лечебна доза ИСТОМИЦИН на руСИФИЛИСтиците. Няма да прекалявам с дозировката, за да не колабират, поради което все още няма да споменавам конкретната цена на българския ядрен ток, НА ЕДРО, за 2017-та г. Вместо това само ще ви кажа, КАТЕГОРИЧНО, че съотношението на двете цени между двете държави е 2,2 към 1 в полза на (из)родната ядрена мафия. Казано по-просто нашата цена на ядрения ток е 220% от тази на руснаците.

Естествено, че възниква въпроса - защо разликата е толкова драстична? Отговора е закодиран в частта от съвместната пресконференция на президента Владимир Путин и българския премиер Бойко Борисов, от 30-ти май, в Кремъл, Москва. Можете да го видите по-долу (3:52 мин.) и сами да се опитате да разшифровате посланието.

Подаването на ИСТОМИЦИН на руСИФИЛИСтици ще продължи. Лечението непременно ще се увенчае с успех.

Апропо! Ако някой се почувства достатъчно добре и реши да подаде по-конкретни и доказуеми данни за българската ядрена цена на електроенергията е добре дошъл да ги предложи и обещавам, че ще ги пусна.

Ето как се гърчеше един от най-тежките случаи вчера, в пристъп на налудничава "смелост":

image

Не съветвам болните тела и души да се напъват да развиват клинична пътека. Шансовете им са абсолютна нула.

Не забравяйте да видите видеото! В него е ключа от бараката.

Георги Котев





Гласувай:
7



1. apostapostoloff - Винаги съм смятал, че българите са толкова тъпи, че
17.06.2018 17:49
никога няма да разберат колко са тъпи. Доказателство за това е тяхното отношение към Русия.

БВП на Русия е доста по- нисък от БВП на Италия, но тъй като 99 % от българите са дебили, те са твърдо убедени, че Русия е една великаьмь много сила. Ха сега, де?!
цитирай
2. ok3223 - Боклук...
18.06.2018 11:05
Кво ми пееш за Русия и руснаците, чиито хляб си ял както сам се хвалиш цели 6 години. ХРАНИ КУЧЕ ДА ТЕ ЛАЕ ... СТАРА ПРИКАЗКА КАТО СВЕТА. с ТЕХНИТЕ РЕСУРСИ И ВЪЗМОЖНОСТИ ТЕ ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ КАК ДА Е. А И ТОВА СИ Е ТЕХЕН ПРОБЛЕМ. И не обиждай, и не дърпай мечо за опашката. Или само за това плащат на такива като теб.

Пиши за нашите проблеми, ако си българин и имаш нещо свястно у главата за казване, което да споделиш с нас, като човек който претендира, че разбира от проблемите в енергетиката. Като спре АЦ- Козлодуй с какво ще я заместим, и има ли с какво. Че както се вижда и с просто око, и се разбира от всеки, даже от тези, които не претендират да са спецове. НЯМАМЕ НИКАКВИ РЕЗЕРВИ И НИ ЧАКА ЖЕСТОК НЕДОСТИГ НА ЕЛЕНЕРГИЯ. И ЩЕ ГО ОТНЕСЕ ПАК СЪС СУПЕР ПОСКЪПВАНЕ, НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО НАРОДЪТ НА БЪЛГАРИЯ. КОЙ КАКВОТО СИ ПОСТЕЛИ НА ТОВА И ЛЯГА, ТА И ТОЙ.
цитирай
3. gikotev - Re: Боклук...
18.06.2018 11:30
Боклуците ходят из природата и я замърсяват, а с много упоритост и я унищожават. Същого правиш и ти. Аз никога няма да дойда в твоя двор и да мърсува. Няма да ти казвам, какво и как да пишеш. Не го правя и спрямо нито един друг блогер. Имаш си страничка и си пиши в нея, каквото си искаш.
Можеш да идваш тук и да се държиш прилично. Пий си ИСТОМИЦИНА и след време ще се излекуваш. Ако продължаваш да цапаш и рушиш просто ще престана да пускам словоблудствата ти. Това може да ускори задавянето ти в собствената ти злобна жлъч. Внимавай, недоносче!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9836049
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031